ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Σέλτικς Λέικερς στην "MLK" day του NBA

Στο ΝΒΑ σήμερα διεξάγεται η λεγόμενη "MLK"Day.
Κάθε τριτη Δευτέρα του Ιανουαρίου το ΝΒΑ τιμάει τον ακτιβιστή Μάρτιν Λούθερ Κινγκ προγραμματίζοντας αγώνες σε προσιτές ώρες για τα ευρωπαϊκά δεδομένα έτσι ώστε να παρακολουθήσουν χωρίς να ξενυχτήσουν. Η αγωνιστική περιλαμβάνει 14 αγώνες.

Φυσικά την παράσταση κλέβει ο αγώνας ανάμεσα στους Σέλτικς και τους Λέικερς. Η μεγαλύτερη αντιπαλότητα ίσως όλων των εποχών στο ΝΒΑ ανάμεσα στους Κέλτες και τους Λιμνάνθρωπους καθώς είναι οι 2 πιο πετυχημένες ομάδες στη λίγκα είναι έτοιμες να προσφέρουν πολύ θέαμα. Οι "πράσινοι" ερχόμενοι από τις 3 συνεχόμενες ήττες μη έχοντας στην διάθεση τους τον Κέμπα Γουόκερ και τον Τζέιλεν Μπράουν βρίσκουν απέναντι τους Λέικερς των 10 νικών σε 11 ματς με την τελευταία νίκη τους επί των Ρόκετς να τους δίνει μεγάλη αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια. Οι απουσίες των Ρόντο και Ντέιβις είναι γνωστές. Το ματς διεξάγεται στις 02:30.

Ένα ακόμη μεγάλο ματς είναι αυτό ανάμεσα στους Θάντερ και τους Ρόκετς. Οι Οκλαχόμα βρίσκονται στην 7η θέση ενώ οι Ρόκετς στην 6η σε μια μάχη με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Οι γηπεδούχοι Ρόκετς προέρχονται από την ήττα τους από τους Λέικερς όπως αναφέρθηκε παραπάνω ενώ οι Θάντερ έχοντας κερδίσει τους Μπλέιζερς θέλουν άλλη μια νίκη σ' ένα δυσκολότερο τεστ αυτή τη φορά. Το ματς διεξάγεται τα μεσάνυχτα στις 00:00.

Επίσης οι Φιλαδέλφεια Σέβεντι Σίξερς φιλοξενούνται στο Μπρούκλιν από τους Νέτς σε ένα ακόμη ντέρμπι της αγωνιστικής. Αμφίβολος ο Χόρφορντ για τους Σίξερς που δεν έχουν σοβαρό πρόβλημα όσον αναφορά τη πρόκριση στα πλέι οφ εν αντιθέσει με τους Νέτς που βρίσκονται στο όριο της οχτάδας με τους Πίστονς όμως να καραδοκούν.  Ο αγώνας είναι στις 22:00.

Συνοπτικά οι άλλες αναμετρήσεις
21:00 Ουάσιγκτον Ουίζαρντς - Ντιτρόιτ Πίστονς

21:30 Ατλάντα Χόκς - Τορόντο Ράπτορς

00:00 Σάρλοτ Χόρνετς - Ορλάντο Μάτζικ

00:00 Κλίβελαντ Καβαλίερς - Νιου Γιορκ Νικς

00:00 Μέμφις Γκρίζλις - Πέλικανς

00:00 Μαϊάμι Χιτ - Σακραμέντο Κινγκς

00:00 Μιλγουόκι Μπακς - Σικάγο Μπουλς

03:00 Μινεσότα Τίμπεργουλβς - Ντένβερ Νάγκετς

04:00 Φοίνιξ Σανς - Σαν Αντόνιο Σπερς

04:00 Ούτα Τζαζ - Ιντιάνα Πέισερς

05:00 Πόρτλαντ Μπλέιζερς - Γκόλντεν Στέιτ Γόριορς

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code