ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Leo-ντόκαρδος ΠΑΣ στη Κρήτη

Μεγάλο διπλό στο Ηράκλειο πέτυχε ο ΠΑΣ , με πρωταγωνιστή το Leo Baptiste , επιστρέφοντας στις νίκες.
Οι ποδοσφαιριστές του Αργύρη Γιαννίκη , πήραν το 5ο τρίποντο μακριά από τα Γιάννενα , κρατώντας ταυτόχρονα την απόσταση των έξι βαθμών από το δεύτερο , Απόλλωνα Σμύρνης.

Σ΄ένα πρώτο μέρος καλό από ρυθμό και φάσεις, οι Γιαννιωτες ήταν εκείνοι που στο 22΄ έφτασαν κοντά στο 0-1 , η κεφαλιά όμως του Παμλίδη αποκρούστηκε εντυπωσιακά από τον Καλογεράκη.


Η απάντηση από πλευράς Κρητικών ήρθε στο 27΄, με την προσπάθεια του Μπαράτα να σταματά στο δοκάρι της εστίας του Χουτεσιώτη, ενώ στο 32΄ το σουτ του Έφορντ έφυγε λίγο δίπλα από την εστία των Ηπειρωτών. Αυτό το οποίο δεν κατάφεραν στις δύο αυτές φάσεις οι παίκτες του Γιάννη Ταουσιάνη, το πέτυχαν οι φιλοξενούμενοι στο 39΄ με ένα εντυπωσιακό γκολ του Λέο…

Στην επανάληψη και για την ακρίβεια στο 51΄ ο «Άγιαξ της Ηπείρου» έκανε δύο τα τέρματα του και πάλι με τον Λέο. Στο 68΄ οι «κυανόλευκοι» έφτασαν κοντά στο 0-3, το πλασέ όμως του Λέο αποκρούστηκε από τον Καλογεράκη και το δοκάρι… Ο Εργοτέλης μείωσε σε 1-2 στο 91΄ με τον Έφορντ,αποτέλεσμα το οποίο έμελλε να είναι και το τελικό του αγώνα. 

Η βαθμολογία (σε 14 αγώνες):

ΠΑΣ Γιάννενα 33
Απόλλων Σμύρνης 27
Απόλλων Λάρισας 26
Χανιά 24
Λεβαδειακός 23 -13αγ.
Εργοτέλης 22
ΑΕ Καραϊσκάκης 21 -13αγ.
Παναχαϊκή 19 -13αγ.
Πλατανιάς 17
Δόξα Δράμας 17
Απόλλων Πόντου -3
Κέρκυρα -3 -13αγ.
*** Ο Απόλλων Πόντου άρχισε την σεζόν με -6 βαθμούς και η Κέρκυρα με -3

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code