ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Juventus - Roma : Coppa Italia preview

Τα τελευταία νέα από την Ιταλία για το μεγάλο σημερινό παιχνίδι του Coppa Italia είναι πολλά και σημαντικά. Πολλές οι σκέψεις των προπονητών , προέχει η διαχείριση των ποδοσφαιριστών ενόψει των επόμενων αγώνων σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Ομάδες που θέλουν πάντα να πρωταγωνιστούν θα μας δώσουν ένα πραγματικό ντέρμπι.
Γράφει ο Αντώνης Πακαλίδης

Στην προϊστορία των ομάδων στο κύπελλο , η τελευταία συνάντηση ήταν το 2014 στη Ρώμη που τελείωσε με νίκη των Ρωμαίων με 1-0. Σημαντικό ότι η Ρόμα δεν έχει κερδίσει ποτέ στο νεό γήπεδο του Γιουβέντους . Τελευταία νίκης της ήταν το 2011 στο Τορίνο σε αγώνα ημιτελικών στο κύπελλο, στο παλιό γήπεδο. Οι δύο ομάδες είναι οι πολυνίκες του τροπαίου με 13 κατακτήσεις η Γιουβέντους και 9 η Ρόμα. Στο σύνολο του θεσμού έχουν βρεθεί αντιμέτωπες 16 φορές.
Στην σημερινή αναμέτρηση υπάρχουν σκέψεις για αλλαγές από τους δύο προπονητές.
Ο Σάρι σκέφτεται την μη συμμετοχή του Ρονάλντο για να μην επιβαρυνθεί με τρίτο παιχνίδι μέσα στην εβδομάδα, κάτι που θα το αποφασίσει πριν το παιχνίδι. Θέση διεκδικεί ο Ντούγκλας Κόστα ενώ ο Ιγκουαΐν φαντάζει ως επιλογή στην επίθεση της Γιουβέντους. Αναμένεται κάτω από τα δοκάρια να είναι ο Μπουφόν ενώ στην άμυνα ο Ρουγκάνι θα πα΄ρει την θέση του στο κεντρικό αμυντικό δίδυμο με τον Ντε Λίχτ. Ντανίλο και Κουανδράδο να είναι στις πλευρές της άμυνας δεξιά και αριστερά. Στη θέση του Ράμσεϊ αναμένεται να αντικατασταθεί από τον Μπεντακούρ.
Τραυματίες ο Κελίνι , Κεντίρα, Ντεμιρέλ.
Η Ρόμα έχει τα προβλήματα τραυματισμών παρόλα αυτά πάει στο Τορίνο μετά από νίκη εκτός έδρας επί της Τζένοα με 1-3. Ο Φοσένκα δεν προβλέπεται να αλλάξει πρόσωπα ενώ σε τακτική θα πάει σε ένα 4-2-3-1. Τη θέση του Βερετού θα πάρει ο Κριστάντε , ο Κλάιφερτ είναι υποψήφιος να ξεκινήσει , ενώ ο Κάλινιτς θα είναι ο σέντερ φορ παίρνοντας τη θέση του Τζέκο.
Η πιθανή ενδεκάδα είναι:
Το αποτέλεσμα είναι ανοιχτό και για τις δύο ομάδες , η προϊστορία παίζει το δικό της ρόλο , το σίγουρο είναι ότι θα δούμε ένα ωραίο παιχνίδι.`

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code