ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Σίξερς - Λέικερς και Νάγκετς - Ρόκετς ξεχωρίζουν για σήμερα

Για σήμερα Σάββατο η αγωνιστική του ΝΒΑ περιλαμβάνει 7 παιχνίδια με ορισμένα να ξεχωρίζουν.
Ένα απ'αυτά είναι το ματς ανάμεσα στους Φιλαδέλφεια Σέβεντι Σίξερς και τους Λέικερς. Αμφίβολοι για τους "Λιμνάνθρωπους" είναι οι Ντέιβις και Μαγκί που εκείνη την ώρα θα κριθεί το αν θα παίξουν ενώ για τους γηπεδούχους ο Ρίτσαρντσον και ο Εμπίντ είναι εκτός. Ο αγώνας ξεκινάει στις 03:30.

Μεγάλο ματς και στο Ντένβερ με τους Νάγκετς να υποδέχονται τους Ρόκετς για 2η φορά σε 3 μέρες. Να τονιστεί ότι είναι 2ο συνεχόμενος αγώνας και για τις 2 ομάδες ενώ στη προηγούμενη αναμέτρηση τους την Πέμπτη οι Ρόκετς είχαν επικρατήσει εύκολα με 121-105. Ο αγώνας ανοίγει την αυλαία της αγωνιστικής καθώς ξεκινάει στις 22:30.

Μεγάλη μάχη αναμένεται να γίνει στο Ντιτρόιτ καθώς οι Πίστονς φιλοξενούν τους Νέτς σε μια μάχη που θα δώσει προβάδισμα εισόδου στα πλέι οφ. Ειδικότερα οι Νέτς είναι 8οι με μια νίκη παραπάνω από τους Πίστονς. Στις 02:00 το παιχνίδι.

Ένα ακόμα ενδιαφέρον ματς είναι αυτό ανάμεσα στους Τζαζ και τους Μάβερικς στις 00:00. Οι γηπεδούχοι Τζαζ είναι πλήρεις ενώ για τους Μάβερικς θα απουσιάζουν οι Πάουελ και Μπρόκοφ.

Οι υπόλοιποι αγώνες:

03:00 Κλίβελαντ Καβαλίερς - Σικάγο Μπουλς

03:30 Μινεσότα Τίμπεργουλβς - Οκλαχόμα Θάντερ

23:00 Σαν Αντόνιο Σπερς - Τορόντο Ράπτορς

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code