ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΑΕΛ Λεμεσού...αφήνει το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα

Μετά την ολοκλήρωση του σημερινού αγώνα της ΑΕΛ έναντι της ΑΕΚ,η Λεμεσιανή ομάδα έριξε την βόμβα, με το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα λόγω διαιτησίας.

Το παιχνίδι τελείωσε με 3-1 υπέρ της ΑΕΚ Λάρνακας, με τους γαλαζοκίτρινους να φεύγουν απογοητευμένοι από το στάδιο. Στην συνέχεια, οι δηλώσεις που έγιναν ξάφνιασαν τους πάντες και άφησαν πολλά ερωτηματικά.

Ο Θεόδωρος Αντωνίου δήλωσε: "Αυτή η ομάδα θα έπρεπε να ήταν πολύ πιο ψηλά στην βαθμολογία.Είναι το 8ο συνεχόμενο παιχνίδι στο οποίο τα πράγματα δεν είναι όπως θα έπρεπε.Η κατάσταση στο κυπριακό ποδόσφαιρο έχει ξεφύγει.Είμαστε σε μια διαρκή κατρακύλα.Αυτό δεν είναι τυχαίο.Υπάρχει μια οργανωμένη κατάσταση που φέρνει τα πράγματα εδώ που είναι.Μετά από το σημερινό και επειδή πριν το παιχνίδι είχαν γίνει κάποια πράγματα η διοίκηση της ΑΕΛ είναι πολύ απογοητευμένη και θα προχωρήσει με τεκμηριωμένη καταγγελία στην ΟΥΕΦΑ.Οι φάσεις που θα σταλούν δεν είναι μόνο από αγώνες της ΑΕΛ.

Πρέπει να μπει ένα τέλος σε αυτή την κατρακύλα. Η ΑΕΛ θα μελετήσει πολύ σοβαρά την κατάσταση.Είναι μια ομάδα που συνεχώς πρωταγωνιστεί και θα έπρεπε να ήταν πολύ πιο πάνω στην βαθμολογία.Θα μελετήσουμε όλα τα ενδεχόμενα ακόμα και αυτό της αποχώρησης από το πρωτάθλημα αν αυτό θα ταρακουνήσει τα πράγματα. Ο Ανδρέας Σοφοκλέους δικαιώθηκε.Δεν θέλω να πω περισσότερα.Η ΑΕΛ είναι αναγκασμένη να σκεφτεί τι πρέπει να κάνει για να βοηθήσει το κυπριακό ποδόσφαιρο να καθαρίσει.Σήμερα λάβαμε email που ακυρώνει την συνάντηση που θα είχαμε με την ΟΥΕΦΑ τα σωματεία.Η ΟΥΕΦΑ προτιμά να τα πει με τις τοπικές αρχές.Δεν είναι μονο η ΑΕΛ που θέλει αυτή την συνάντηση."

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code