ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ντέρμπι στη Βοστώνη, στο Ορλάντο οι Κλίπερς.

Η σημερινή αγωνιστική του NBA υπόσχεται πλούσιο θέαμα με το ντέρμπι Μπακς - Σέλτικς να κλέβει την παράσταση.

  Πρώτο χρονικά ματς είναι αυτό στο Φοίνιξ στις 02:30 όπου οι Σανς υποδέχονται τους Νικς. Οι Σανς που φέτος έχουν χτίσει μια πολύ καλή ομάδα με ηγέτη τον Μπούκερ στοχεύουν στην είσοδο στα πλέι οφ και το σημερινό ματς είναι μια καλή ευκαιρία να βελτιώσουν το ρεκόρ τους. Αυτό γιατί οι Νικς πάνε από το κακό στο χειρότερο μετά τη νέα ήττα από τους Μπακς τα ξημερώματα της Τετάρτης.

 Έπειτα στις 03:00 Μπακς και Σέλτικς διασταυρώνουν τα ξίφη τους σε μια μονομαχία που θα φέρει μνήμες από τα ημιτελικά της ανατολικής περιφέρειας την προηγούμενη σεζόν. Τα " ελάφια" όντας πρώτοι όχι μόνο στην περιφέρεια τους αλλά και σ'ολόκληρο το NBA με ρεκόρ 36-6 βρίσκουν μπροστά τους τους τρίτους Κέλτες που φέτος δεν έχουν κάποιο συγκεκριμένο ηγέτη καθώς πολλοί συνεισφέρουν τα μέγιστα. Αμφίβολος για τον αγώνα είναι ο Τέιτουμ λόγω τραυματισμού στο γόνατο.

Την ίδια ώρα στην δύση Πέλικανς και Τζαζ θα μονομαχήσουν για διαφορετικούς στόχους. Οι Πελεκάνοι θα προσπαθήσουν κάθε ευκαιρία για την είσοδο στα πλέι οφ ενώ οι Τζαζ που πραγματοποιούν εκπληκτική σεζόν όντας τρίτοι διεκδικούν δικαίωμα έδρας.
 
Στις 05:30 οι τελευταίοι Γόριορς φιλοξενούνται στο Ντένβερ από τους δεύτερους Νάγκετς. Με πολλές απουσίες οι δεύτεροι καθώς οι Μίλσαπ , Μέρεϊ και Γκάρι Χάρις είναι αμφίβολοι για το σημερινό ματς.

 Την ίδια ώρα στο τελευταίο αγώνα της ημέρας οι Ορλάντο Μάτζικ υποδέχονται τους Κλίπερς . Οι γηπεδούχοι μετά τη νίκη τους στο Λος Άντζελες και τους Λέικερς σκοπεύουν να υποτάξουν και την άλλη ομάδα της Καλιφόρνιας. Οι Κλίπερς θα παραταχθούν χωρίς τον τραυματία Πολ Τζόρτζ ενώ για τους Ορλάντο θα απουσιάζουν οι Αμίνου,Άισακ,Φουρνιέ,Αγκούστιν και Κάρτερ Γουίλιαμς.

Συνοπτικά το πρόγραμμα
02:30 Νιου Γιορκ Νικς- Φοίνιξ Σανς
03:00 Μιλγουόκι Μπακς- Μπόστον Σέλτικς
03:00 Νιου Όρλεανς Πέλικανς- Ούτα Τζαζ
05:30 Γκόλντεν Στέιτ Γόριορς- Ντένβερ Νάγκετς
05:30 Λος Άντζελες Κλίπερς- Ορλάντο Μάτζικ.

     
 
    

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code