ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Η Ρόμα αλλάζει.

Πλησιάζει η μέρα για την αλλαγή σελίδας του ιδιοκτησιακού στη Ρόμα. Ο Παλότα αποφάσισε να πουλήσει και βρέθηκε ένας τεράστιος οικονομικός όμιλος , πάλι από την Αμερική, να συμφωνήσει για την αγορά της.
Γράφει ο Αντώνης Πακαλίδης

Η Ρόμα  βρίσκεται στο μεταίχμιο για την αλλαγή του ιδιοκτησιακού της. Ο Παλότα πουλάει και βρέθηκε ο Φρίεντκιν για να αγοράσει. Το οικονομικό μέγεθος του νέου ιδιοκτήτη, κατά τα φαινόμενα, είναι τεράστιο και κάνει τους φίλους της ομάδας να ονειρεύονται για το καλύτερο. Βασική απαίτηση των οπαδών των τζιαλορόσσι είναι το νέο γήπεδο και η αλλαγή της διαχείρισης παικτών. Είναι γνωστό ότι έχουν περάσει από τη Ρόμα παίκτες παγκόσμιου βεληνεκούς, που αν υπήρχε διοίκηση που επιθυμούσε την αναρρίχηση της ομάδας στα υψηλότερα επίπεδα ανταγωνισμού θα τους είχε κρατήσει και δεν θα έδινε στους ανταγωνιστές της το δικαίωμα να την ξεπεράσουν. Όλοι ευελπιστούν στην αλλαγή αυτής της πολιτικής και εύχονται να τελειώσει το δυνατόν συντομότερο τα διαδικαστικά της συμφωνίας.
Στα μεταγραφικά του Ιανουαρίου η Ρόμα απέκτησε τον Ιμπάνιεθ από την Αταλάντα με δανεισμό 18 μηνών και υποχρεωτική όψιον αγοράς. Είναι κοντά στην απόκτηση του Πέρεθ από την Μπαρτσελόνα, ενώ έχει ανοίξει δίαυλο με την Τσέλσυ για τον Πέδρο. Έχει γίνει συζήτηση και για την επιστροφή του Ελ Σαράουι από την Κίνα. Μέχρι στιγμή βέβαια όλα είναι στον αέρα, αλλά οι τραυματισμοί, τα ντεφορμαρίσματα βασικών παικτών και η προσπάθεια για να είναι στην πρώτη τετράδα απαιτείται να υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις σε όλες τις θέσεις γιατί ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code