ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Με πίστη κόντρα στην παράδοση!

Η Λαμία υποδέχεται τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ με στόχο να επιστρέψει στις νίκες κόντρα σε μια σημαντική αρνητική παράδοση.

Έτοιμοι για μάχη δηλώνουν στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας,που ετοιμάζονται να υποδεχτούν τον ΠΑΟΚ σε μία πολύ δύσκολη αναμέτρηση, στην οποία πρέπει να εμφανίσουν καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με το προηγούμενο εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Ο προπονητής της Λαμίας δεν μπορεί να υπολογίζει στο τιμωρημένο Τιρόνε και στον ανέτοιμο Μπάχανακ, όμως συμπεριέλαβε στην αποστολή το νέο μεταγραφικό απόκτημα Λεονάρντο Βιγιάλμπα.

Στη Λαμία θέλουν πέρα από το να επιστρέψουν στις νίκες, μέσα από ένα δύσκολο παιχνίδι, να σπάσουν και την αρνητική παράδοση που έχουν κόντρα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, καθώς σε 5 παιχνίδια μετράνε ισάριθμες ήττες. Στη τελευταία προπόνηση ο τεχνικός της Λαμίας έδωσε έμφαση στην ανασταλτική λειτουργία της ομάδας και στο πως θα περιορίσει τα ατού των φιλοξενούμενων. Παρόλα αυτά δεν άνοιξε πλήρως τα χαρτιά του για το πως θα παρατάξει την ομάδα του. Αρκετός κόσμος αναμένεται στο γήπεδο με την ομάδα της Λαμίας σε ένα ακόμα παιχνίδι δείχνοντας πως και οι φίλαθλοι στηρίζουν την προσπάθεια που γίνεται.

Μπορεί ο Άκης Μάντζιος να δήλωσε πως πρώτος στόχος είναι η σωτηρία της ομάδας,όμως όσο οι ομάδες που βρίσκονται κοντά με τη Λαμία και διεκδικούν την 6αδα δε ξεφεύγουν η ελπίδα για το όνειρο παραμένει ζωντανή.

ΠΙΘΑΝΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ: (3-5-2)
Θεοδωρόπουλος, Αντέτζο, Πλιάτσικας, Βύντρα, Ασίγκμπα, Βάντερσον, Δημούτσος, Μπεχαράνο, Σκόνδρας, Ρόμανιτς, Καραμάνος.

Ώρα: 19:00μ.μ.
Γήπεδο: ΔΑΚ Λαμίας
Διατητής: Σέζος , VAR: Σιδηρόπουλος

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code