ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

"Ανάσα" με βλέμμα στην άνοδο για Καραισκάκη

Στο παιχνίδι που ολοκλήρωσε την 14η αγωνιστική της Super League 2, η ΑΕ Καραϊσκάκης επιβεβαίωσε το πόσο δυνατή είναι εντός έδρας. Η ομάδα της Άρτας εκμεταλλεύτηκε κάθε λάθος της Παναχαϊκής και επικράτησε με 2-0 παραμένοντας κοντά στον Απόλλωνα Σμύρνης που είναι στη δεύτερη θέση.

Το ματς έγινε σε έναν πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο. Στο πρώτο μέρος υπήρξαν και οι καλές στιγμές. Στο 37' από φάουλ του Φροξυλιά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι.

Δύο λεπτά μετά η γηπεδούχος ομάδα άνοιξε το σκορ με τον Μέτσε. Καταπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή μετά από κακό διώξιμο του Μωραΐτη, δοκάρι και μέσα η μπάλα, δεν μπόρεσε να αντιδράσει ο Μέλκας. Στο... καπάκι η ΑΕΚ άγγιξε και το δεύτερο γκολ. Πριν φύγει το ημίχρονο η Παναχαϊκή απείλησε (στο 45') με τον Μέλκα να μπλοκάρει κεφαλιά του Τσελεπίδη. Ο Μέλκας έβγαλε και το τετ-α-τετ με τον Μωραΐτη στη τελευταία φάση του α' μέρους.

Στην επανάληψη η Παναχαϊκή ανέβηκε και άφησε χώρους πίσω. Τους οποίους οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν με τον Χατζηστραβό στο 51' και τον Τσούτση στο 72'. Από πλευράς πατρινών, δεν είδαμε κάποια μεγάλη φάση αφού δεν κατάφεραν να γίνουν απειλητικοί... Ο Κυβελίδης στο 87' βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα διαμορφώνοντας και το τελικό 2-0 μετά από σέντρα του Τσελεπίδη και τραγικό λάθος του Παπανίκου ο οποίος δεν μπόρεσε να διώξει την μπάλα.

ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Πετράκης): Μέλκας, Παπανίκου, Καψάλης, Καπίας, Βλάχος, Μασούρας, Μέτσε (90’ Γιαννιώτης), Ψιάνος, Κυβελίδης, Χατζηστραβός (77’ Χατζηδίμπας), Τσούτσης (88’ Αλμπάνης).

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ (Μακρίδης): Ατανάσκοβιτς, Σταμόπουλος, Κοτσώνης, Τσελεπίδης, Κυνηγόπουλος (62’ Θεολόγου), Ιντζόγλου, Φροξυλιάς (68’ Μαυριάς), Ανάκογλου (46’ Παπατόλιος), Σιατραβάνης, Μυτίδης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code