ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Οι μεταγραφές "καθαρισαν" στο τελος τον ΠΑΣ

Σε "ανώμαλη προσγείωση" ανάγκασε τον ΠΑΣ ο Λεβαδειακός , δίνοντας τέλος στο αήττητο σερί με ένα μεγάλο και εξίσου σημαντικό "διπλό"(0-1) στις καθυστερήσεις του αγώνα με πρωταγωνιστές τους "νέους" Μεχία και Πολέτο.
Ο πρωτοπόρος "Άγιαξ της Ηπείρου" αντιμετώπισε τους "Βοιωτους" σε ένα ματς για γερά νεύρα, το οποίο έδειχνε ότι όδευε στη δίκαιη μοιρασιά της ισοπαλίας.

Ωστόσο οι παίχτες του Λεβαδειακού είχαν άλλη άποψη κλέβοντας το αποτέλεσμα και τις εντυπώσεις στις καθυστερήσεις με γκολ του νεοαποκτηθέντα Μεχία στο 92ο λεπτό της αναμέτρησης, έπειτα από ασσίστ του έτερου αποκτήματος Λούκας Πολέτο.

Έτσι οι μεταγραφές του χειμώνα έκαναν τη "βρώμικη δουλειά" για το Λεβαδειακό, δίνοντας την ευκαιρία στην ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου να σκαρφαλώσει στη 3η θέση και να μπει για τα καλά στο κόλπο της ανόδου.

Ο αγώνας ήταν μοιρασμένος με τις ομάδες να έχουν από δύο ημίχρονα , με το Λεβαδειακό να ελέγχει το πρώτο ημίχρονο ,ενώ ο ΠΑΣ μπήκε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο χωρίς όμως να γίνει ουσιαστικός .

Έτσι ο "Αίαντας" συνεχίζει ως πρωτοπόρος με 6 βαθμούς διάφορα από δεύτερο Απόλλωνα Σμύρνης, χωρίς πλέον τον αέρα του αήττητου.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αργύρης Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Μπουκουβάλας, Παντελάκης, Σκόνδρας, Αποστολόπουλος, Σκόνδρας, Καρτάλης (79′ Πίτου Γκαρσία), Λιάσος, Νάουμετς (64′ Νικολιάς), Ξύδας (46′ Παμλίδης), Κρίζμαν, Λεό.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Σωτήρης Αντωνίου): Μπάγιτς, Άνγκουα, Αργυρόπουλος, Βήχος, Λιάγκας, Κονέ, Καραχάλιος, Κοζορώνης (65′ Μεχία), Ιωαννίδης (70′ Πολέτο), Ενομό (56′ Μάντζιος), Συμελίδης.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code