ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ζαχίντ: "Θέλω να μείνω στον Παναθηναϊκό"

Ο Γκίας Ζαχίντ που παίζει ως δανεικός από τον ΑΠΟΕΛ στον Παναθηναϊκό, έκφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στα "πράσινα".

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του, υπενθύμισε πως το μέλλον του δεν εξαρτάται από τον ίδιο αλλά από τον Παναθηναϊκό που έχει οψιόν αγοράς (1,5 εκατ. ευρώ) αλλά και με τον ΑΠΟΕΛ να έχει τα δικαιώματα του. "Δεν θα σου πω ψέματα.Μου αρέσει πολύ εδώ, μου αρέσει να παίζω στον Παναθηναϊκό.Απολαμβάνω το ποδόσφαιρο , τη συνεργασία μου με το τεχνικό τιμ, με τους συμπαίχτες μου, με το κλαμπ...θα δούμε τι θα γίνει. Προς το παρόν το μυαλό μου δεν είναι σ'αυτό το κομμάτι .Δεν είναι η ώρα, θα τα δούμε όλα όταν ολοκληρωθεί η σεζόν. Αυτή τη στιγμή απολαμβάνω κάθε στιγμή στον Παναθηναϊκό,όταν παίζεις λοιπόν κάπου που ευχαριστιέσαι το ποδόσφαιρο,σίγουρα θέλεις να μείνεις εκεί για όσο περισσότερο μπορείς", τονίζοντας ακόμα μια φορά πως όλο αυτό δεν εξαρτάται από τον ίδιο και ότι είναι να γίνει, θα γίνει το καλοκαίρι.

Στον χθεσινό αγώνα (22/1) ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ατρόμητο το ματς έλειξε 3-0 υπέρ των "πρασίνων"και με τον Ζαχίντ να βρίσκεται ξανά ανάμεσα στους διακριθέντες. Ο Γιώργος Δώνης του έδωσε πλήρη ελευθερία κινήσεων ανάμεσα στις γραμμές στον αντιπάλων κι ο Νορβηγός ποδοσφαιριστής αναλαμβάνοντας με μεγάλη υπευθυνότητα το ρόλο του "πλέι-μέικερ", άρχισε να μοιράζει την μια ασίστ πίσω από την άλλη."Υπογράφοντας" τέσσερις πάσες προς τον Μακέντα,τον Χρήστο Δώνη και τον Σένκεφελντ όπου το τελευταίο δεκαήμερο , το "τριφύλλι" κατέγραψε "4 στα 4" σε πρωτάθλημα και κύπελλο.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code