ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

"Χ"-αμένο έδαφος για τον Απόλλωνα Σμύρνης

Ισόπαλος χωρίς τέρματα έληξε ο αγώνας της "Ελαφράς Ταξιαρχίας" με τα Χανιά (0-0). Έτσι η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ κινδυνεύει να μείνει στο -9 από τη κορυφή ,εφόσον τα Γιάννινα κερδίσουν αύριο το Λεβαδειακό .
Το πρώτο ημίχρονο δεν κύλησε καλά για καμιά από τις δυο ομάδες. Οι γηπεδούχοι απείλησαν με τους Ιωαννίδη και Κολ ,ενώ οι φιλοξονούμενοι με τον Βρεττό ,χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να σημειώσουν κάποιο τέρμα.

Στο δεύτερο μέρος, η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε ιδιαίτερα. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» παρουσιάστηκε άνευρη επιθετικά, ο Κολ (54') και ο Λαρέα (88') είχαν από μία καλή στιγμή, όμως δεν κατάφερε να βρει έστω ένα γκολ. Ούτε από το 83' και μετά που οι κρητικοί έμειναν με παίκτη λιγότερο, καθώς τότε αποβλήθηκε ο Σωτηράκος με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Πλέον οι "κυανόλευκοι" νιώθουν ζεστή την ανάσα του Απόλλωνα Λαρίσης που είναι στο -1.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Μπάμπης Τεννές): Χουάντερσον, Κύργιας, Λαρέα, Βιτλής, Βάρκας (46' Μπαστιανός), Μπλάζιτς (90' Τσαμπούρης), Κολ, Γκίνο, Τομάς Μπεντινέλι, Ιωαννίδης, Μαρκόβσκι (78' Γιαννιτσάνης).
ΧΑΝΙΑ (Αλέκος Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Κάσσος, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Σωτηράκος, Μουμίν, Παναγιωτούδης, Γιάκος (61' Βασιλείου), Βρεττός, Δημητριάδης (85' Ουνγιαλίδης), Κουσκουνάς (74' Τζιώρας). 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code