ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Λαμία: Όλοι μέσα για Αστέρα!

Με όλους τους παίκτες του διαθέσιμους θα παρατάξει την ομάδα του ο Άκης Μάντζιος στον αποψινό αγώνα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στο ΔΑΚ Λαμίας.



Μετά τη χθεσινή προπόνηση ο τεχνικός των κυανόλευκων είδε όλους τους παίκτες να δηλώνουν παρών, καθώς δεν υπάρχουν ούτε προβλήματα τραυματισμών ούτε κάποια τιμωρία ενόψει του σημερινού αγώνα. Χαμόγελα λοιπόν μετά από καιρό στον καταρτισμό της αποστολής για το σταφ των γηπεδούχων, οι οποίοι έχουν υπέρ τους και την παράδοση στις αναμετρήσεις με την ομάδα του Αστέρα καθώς μετρούν 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και μόλις μία ήττα αυτή του πρώτου γύρου.

Η Λαμία χρειάζεται τη σημερινή νίκη και μετά τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου γίνεται ακόμα πιο επιτακτική καθώς θα τη φέρει στο -1 από τη θέση που οδηγεί στα play-off και στο +5 από το σημερινό της αντίπαλο. Θέλει επίσης η ομάδα της Φθιώτιδας να δώσει τέλος σε ένα αρνητικό σερί 4 αγώνων χωρίς νίκη με δύο ισοπαλίες και δύο ήττες.

Ο Άκης Μάντζιος προσανατολίζεται στο να αλλάξει το σχηματισμό της ομάδας του από 3-5-2 σε    4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί για ένα ακόμα παιχνίδι ο Θεοδωρόπουλος, έχοντας μπροστά του στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά τους Ασίγκμπα, Πλιάτσικα, Αντέτζο και Βάντερσον. Στη δυάδα των χαφ θα βρίσκονται κατά πάσα πιθανότητα οι Δημούτσος και Μπεχαράνο με τον Ταιρόν ,που επανήλθε στην αποστολή μετά τη τιμωρία του, να κινείται λίγο μπροστά τους. Δεξιά θα βρίσκεται ο Βασιλόγιαννης, αριστερά ο Ρόμανιτς, ενώ τη θέση του Καραμάνου στην κορυφή της επίθεσης φαίνεται ότι θα πάρει ο Μπιανκόνι.

Αναλυτικά η αποστολή: Θεοδωρόπουλος, Κάχριμαν, Αντέντζο, Τζανετόπουλος, Πλιάτσικας, Σκόνδρας, Ασίγκμπα, Βάντερσον, Βύντρα, Σάλιακας, Μπεχαράνο, Δημούτσος, Μπουλούλης, Βασιλόγιαννης, Ταιρόν, Ρόμανιτς, Καραμάνος, Σάσι, Βιγιάλμπα, Μπιανκόνι.

Ώρα: 20:00μ.μ.
Γήπεδο: ΔΑΚ Λαμίας
Μετάδοση: ErtSportsHD
Διαιτητής: Ζαχαριάδης( σύνδεσμο Μακεδονίας) , VAR: Ευαγγέλου( σύνδεσμο Αττικής)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code