ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

"Μπαστακ"-ώθηκε στη τριάδα ο Απόλλων Λάρισας

Με το Μπαστακό σε καλή μέρα , οι Λαρισαίοι κέρδισαν το Καραΐσκάκη με 2-0 και κυνηγάει τον Απόλλωνα στη μάχη της δεύτερης θέσης


Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι κι έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 9′ με τον Χατζηστραβό να πλασάρει από πλεονεκτική θέση άουτ. Στο 17′ οι γηπεδούχοι απείλησαν, όταν ο Ναζίμ έβγαλε τετ α τετ τον Μπαλοτέλι ο οποίος όμως πλάσαρε άουτ. Στο 42′ ο Απόλλων Λάρισας είχε δοκάρι με σουτ του Σουλιώτη και στο 43′ ο Μπαστακός με ωραίο πλασέ έκανε το 1-0 κι έστειλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ στα αποδυτήρια.

Και στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι απείλησαν με την έναρξή του, με κεφαλιά του Σιφναίου να φεύγει άουτ. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να βρουν το γκολ της ισοφάρισης και στο 79′ είχαν δοκάρι, όταν ο Αλμπάνης με σουτ δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα. Τελικά ο Απόλλων Λάρισας έβαλε… ταφόπλακα στις ελπίδες των Ηπειρωτών στο 80′, με τον Σιφναίο μετά από λάθος του Καραγιαννίδη να σημειώνει το 2-0.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Άριαν Μπελά): Γκέκας, Σκούπρα, Καρρίκι, Σουλιώτης, Κουρτεσιώτης, Ναζίμ, Χατζής, Λίταινας, Κόστα (85′ Νύκταρης), Σιφναίος (88′ Γκουντρουμπής), Μπαστακός (73′ Τασιουλής)

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Γ. Πετράκης): Μέλκα, Παναγιώτου, Καραγιαννίδης, Παπανίκου, Χατζηστραβός, Αλμπάνης, Καπίας, Ψιάνος, Μέτσε (79′ Μασούρας), Κυβελίδης, Τσούτσης (87′ Τερεζίου).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code