ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Η Ρόμα την παράσταση νίκης η Λάτσιο το αποτέλεσμα

Μοιρασιά βαθμών στο ντέρμπι της Ρώμης, αποτέλεσμα που αδικεί τη Ρόμα με βάση την απόδοση των δύο ομάδων. Το 1-1 ικανοποιεί την Λάτσιο , αφού γι' αυτήν ήταν παιχνίδι εκτός έδρας, την κρατάει σε μικρή απόσταση από την Ίντερ και έδειξε ότι το πρωτεύον ήταν να μην ηττηθεί.
Γράφει ο Αντώνης Πακαλίδης

Η Ρόμα των πολλών απουσιών, με μία ενδεκάδα που δεν πρέπει να έχει ξαναπαίξει στο πρωτάθλημα, εμφανίστηκε στο ντέρμπι ως η ομάδα που ήθελε να κερδίσει. Με πολύ πίεση, ένταση στο παιχνίδι της, καλή κυκλοφορία της μπάλας, ήταν απειλητική, έκανε φάσεις έτρεξε στο γήπεδο αλλά δεν βρήκε το δεύτερο τέρμα που θα της έδινε τη νίκη. Προηγήθηκε με ένα τέρμα που ευθύνεται ο τερματοφύλακας της Λάτσιο Στρακόσια, με τον Τζέκο να βρίσκει τη μπάλα με το σβέρκο και να καταλήγει στα δίχτυα, φάνηκε να είναι κυρίαρχος του ντέρμπι. Αμυντικά δεν απειλούνταν , έλεγχε το ρυθμό , κρατούσε την τύχη του παιχνιδιού στα πόδια της. Σε καλή μέρα τον Σμόλινγκ και Μαντσίνι, Σπινατσόλα και Σαντόν να είναι θετικοί και Βερετού, Ουντέρ να έχουν διάθεση , η Ρόμα πάτησε καλύτερα στο γήπεδο. Η αποτελεσματικότητα ήταν πάλι πρόβλημα στις ευκαιρίες που τις δόθηκαν για να τελειώσει το ματς. Η φάση που της στοίχισε τους βαθμούς της νίκης είναι η επιτομή της κακής αμυντικής αντίδρασης. Ένα κόρνερ, μία κακή κεφαλιά, μία κάκιστη αντίδραση του τερματοφύλακα της και η ισοφάριση έγινε χωρίς να καταλάβει κανείς. Τραγική η τοποθέτηση του Λόπεζ , είναι για σεμινάριο πως να μην παίζει ένας τερματοφύλακας σε τέτοια φάση. Δεν υπάρχει δικαιολογία και κόστισε ένα τρίποντο , σημαντικό για την βαθμοθηρία του πρωταθλήματος και ψυχολογίας της ομάδας.
Η Λάτσιο μπήκε στο ντέρμπι με σκοπό να κλέψει το αποτέλεσμα. Με πολυπρόσωπη άμυνα , τον Ιμόμπιλε να προσπαθεί μόνος του, χωρίς μεγάλες ευκαιρίες , έμεινε ευχαριστημένη από ένα αποτέλεσμα το οποίο δεν άξιζε. Δεν έδειξε τις επιθετικές αρετές της, προσπάθησε να κρατήσει την ισοπαλία και ευτύχησε να έχει τον τερματοφύλακα της σε καλή μέρα. Έσωσε την εστία του από τουλάχιστον τρεις παραβιάσεις και ήταν ο καλύτερος παίκτης των λατσιάλι. Παρόλο που είχε απέναντι της μια ομάδα με πολλές απουσίες βασικότατων παικτών, δεν κατάφερε να δημιουργήσει καταστάσεις και να απειλήσει για να πετύχει κι άλλο τέρμα. Η ισοπαλία φάνηκε να είναι καλό αποτέλεσμα γι' αυτή και παραμένει στο κυνήγι της δεύτερης θέσης. Συνεχίζει το αήττητο της και μείωσε την απόσταση από την Ίντερ στους δύο βαθμούς και με ένα παιχνίδι λιγότερο. Καθόλου άσχημα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code