ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Συγκλονισμένος και ο χώρος του τένις από τον θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ

Η τραγική είδηση του θανάτου του Θρύλου Κόμπι Μπράιαντ αναστάτωσε τον χώρο του τένις.
Ο Κόμπε Μπράιαντ είχε στενή σχέση με αρκετούς τενίστες, όπως με τον Νόβακ Τζόκοβιτς.
Το πρωί της Δευτέρας, ο Σέρβος πρωταθλητής θέλησε να αποχαιρετήσει τον θρύλο του NBA με μια  ανάρτηση στο Facebook.
“Η καρδιά μου θρηνεί σήμερα. Ο Κόμπι ήταν σπουδαίος μέντορας και φίλος μου. Δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσω τη βαθύτατη συμπαθειά μου στην οικογένεια. Ο Θεός να ευλογεί τον Κόμπι και την κόρη του. Σε ευχαριστώ που ήσουν εκεί για μένα και έδινες έμπνευση σε ολόκληρο τον κόσμο. Σε ευχαριστώ που έδειξες σε όλους εμάς τους αθλητές πως να αγωνιζόμαστε και να σεβόμαστε το άθλημα. Σε ευχαριστώ για τη σπουδαία κληρονομιά που αφήνεις πίσω σου. Δεν θα ξεχάσω ποτέ το χαμόγελο και τη θετική σου ενέργεια. Εσύ κι η κόρη σου θα ζείτε για πάντα στις καρδιές μας”.
Αξίζει να σημειωθεί πως μόλις πριν από δύο ημέρες, ο Τζόκοβιτς είχε μιλήσει στη Μελβούρνη για τη σπουδαία σχέση που είχε με τον Μπράιαντ.











Σοκαρισμένος και ο Ράφαελ Ναδάλ με τα τραγικά νέα.
“Ξύπνησα σήμερα το πρωί με αυτά τα απαίσια νέα, του τραγικού θανάτου ενός από τους σπουδαιότερους αθλητές στον κόσμο, του Κόμπι Μπράιαντ και της κόρης του. Τα συλλυπητήριά μου στη γυναίκα και στις οικογένειες των θυμάτων. Είμαι σοκαρισμένος” έγραψε ο Ράφαελ.







Με μια φωτογραφία του Κόμπι και της κόρης του, θέλησε να τιμήσει τον Μπράιαντ ο Στέφανος Τσιτσιπάς. 












Με φωτογραφία του  Κόμπι Μπράιαντ και της κόρης του θέλησε να τον τιμήσει και η Maria Sharapova γράφοντας στο Twitter: 
"Κόμπι και Τζίτζι, αυτό είναι κάτι εξαιρετικά δύσκολο να το συλλάβει κανείς. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την γενναιοδωρία σου και τον χρόνο που έχεις αφιερώσει σε μερικές από τις πιο δύσκολες στιγμές μου. Είμαι για πάντα ευγνώμων. Η καρδιά μου είναι μαζί σου και με την όμορφη οικογένεια σας."












Το τελευταίο αντίο στον θρύλο του NBA θέλησε να πει και η Ένωση Επαγγελματιών Αντισφαιριστων (ATP Tour) γράφοντας:
"Ένας αληθινός θρύλος του παγκοσμίου αθλητισμού. Είμαστε βαθιά λυπημένοι για την είδηση της απώλειας του Κόμπι Μπράιαντ και της κόρης του Gianna και άλλων. Εκ μέρους όλων των ατόμων του ATP Tour οι σκέψεις και τα συλλυπητήρια μας αφορούν την οικογένεια και τους φίλους που πλήττονται σε αυτήν την εξαιρετικά δύσκολη περίοδο."


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code