ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Φήμες για μεταγραφή του Βέρνερ στη Λίβερπουλ

Οι φήμες ότι ο πρώτος σκόρερ της Bundesliga θα μετακομίσει εκτός Γερμανίας φουντώσαν ξανά.


Στις αρχές της μεταγραφικής περιόδου κυκλοφόρησαν φήμες ότι η Ρεάλ Μαδρίτης εξέταζε την περίπτωση του Τίμο Βέρνερ όμως καμία κρούση δεν έγινε στην ομάδα της Λειψίας. Τις τελευταίες ώρες λέγετε ότι η Λίβερπουλ θέλει και αυτην να κάνει δικό της τον καλύτερο σκόρερ της Γερμανίας. Μάλιστα δημοσιεύματα αναφέρουν πως είναι προσωπική επιθυμία του Γιούργκεν Κλοπ μιας και ο Βέρνερ ταιριάζει απόλυτα στο τρόπο παιχνιδιού των πρωταθλητών Ευρωπης.

Ο Τίμο Βέρνερ που βρίσκετε σε εξαιρετική κατάσταση με 20 γκολ σε 18 αγώνες πρωταθλήματος βρίσκεται στην κορυφή των σκόρερ στη Γερμανία έχοντας πίσω του τον πολύ Λεβαντόσκι, μόνο αρνητικός σε αυτο το ενδεχόμενο δεν δείχνει. Όντας τρία χρόνια στο ρόστερ των Κόκκινων Ταύρων, ο 23 επιθετικός πιστεύει πως ήρθε η ώρα για μια νέα πρόκληση στην καριέρα του και η παρουσία του Κλοπ στην Λίβερπουλ μόνο ασυγκίνητο δεν τον αφήνει.

Αλλά και η πλευρά της Λειψίας δεν αναμένετε να σταθεί εμπόδιο σε μια μεταγραφή με το αζημίωτο φυσικά. Απο την πλευρά τις ομάδας έχει τονιστεί στο παρελθόν πως είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να αντικαταστήσουν τον οποιοδήποτε παίχτη αν χρειαστεί.

Το γεγονός είναι πως ο Τιμο Βέρνερ είτε τωρα είτε το καλοκαίρι θα αφήσει το Γερμανικό πρωτάθλημα και θα γίνει "σφαγή" απο κορυφαία κλάμπ τις Ευρώπης για να αποσπάσουν την υπογραφή του.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code