ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Διπλό και στη Λίλλη, έλαμψε ο Βραζιλιάνος σε μια μέρα μαύρη για τον ίδιο

Ένα ακόμα Σαββατοκύριακο με νίκη των Παριζιάνων ολοκληρώθηκε για το γαλλικό πρωτάθλημα , αυτή τη φορά επι της Λιλ .


Η Παρί Σεν Ζερμέν γνώρισε την νίκη με πρωταγωνιστή τον Νεϊμάρ αφού με τα 2 τέρματα που πέτυχε της χάρισε το τρίποντο διατηρώντας την απόσταση ασφαλείας των 10 βαθμών από την Μαρσέιγ , η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς επίτευξη τερμάτων στην αναμέτρηση της με την Ανζέρ .

Στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού το γήπεδο έγερνε λόγω της ποιοτικής διαφοράς ανάμεσα στις δύο ομάδες σε συνδυασμό ίσως με τη παραδοχή ανωτερότητας του αντιπάλου από την πλευρά της Λιλ . Στο 28 ο Νεϊμάρ έπειτα από μαγικό κοντρόλ , δίνει πάσα στον Βεράτι στο ύψος της μεγάλης περιοχής . Ο Βεράτι ανταποδίδει και ο Βραζιλιάνος με ένα σουτ γράφει το 0-1 . Στο 52 καταλογίζεται πέναλτι υπέρ της Παρί έπειτα από καθαρό χέρι αμυντικού της Λιλ . Την εκτέλεση αναλαμβάνει για ακόμα μια φορά ο Νεϊμάρ , σκοράρει με δυσκολία και σημειώνει το τελικό σκορ 0-2 . 

Ο Νεϊμάρ έχει φτάσει πλέον τα 13 γκολ στο πρωτάθλημα , όσα έχει και ο Εμπαπέ . Οι δυο συμπαίκτες μοιράζονται τη δεύτερη θέση στην εν λόγω κατάταξη , πίσω από τον Μπεν Γέντερ της Μονακό που μετράει ένα γκολ παραπάνω .

Το δεύτερο γκολ αφιερώθηκε από τον ίδιο στον αδικοχαμένο και πολυαγαπημένο σταρ του NBA και των Λ.Α. Λέικερς . Ένας θάνατος που στιγμάτισε την υφήλιο , ακόμα και αυτούς που δεν γνώρισαν το έργο του , τα κατορθώματα του και την κληρονομιά που έχει αφήσει για πάντα στην ιστορία του μπάσκετ και του αθλητισμού παγκοσμίως .

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code