ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΟΚ: Τί είδαμε μέχρι σήμερα

Η φετινή σεζόν ξεκίνησε με αρκετές προσδοκίες για την ομάδα του ΠΑΟΚ. Η κατάκτηση του πρωταθλήματος ύστερα από 34 χρόνια προκάλεσε ενθουσιασμό στις τάξεις των οπαδών της ομάδας του ΠΑΟΚ. Η σεζόν ξεκίνησε με την αποχώρηση δύο παικτών του Χοσέ Κάνιας και του Εβγέν Σάκχοφ. Επίσης υπήρξε και αποχώρηση του αρχιτέκτονα της επιτυχίας της προηγούμενης σεζόν Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο ΠΑΟΚ 48 ώρες αργότερα ανακοινώνει τη συμφωνία με τον πορτογάλο τεχνικό Αμπέλ Φερέιρα.

Δυστυχώς η κλήρωση του 3ου προκριματικού γύρου του champions  league δεν ήταν η καλύτερη δυνατή διότι ο ΠΑΟΚ κληρώθηκε με την ομάδα του Άγιαξ η οποία την περσινή σεζόν έκανε μία εξαιρετική πορεία στο champions league φτάνοντας στα ημιτελικά όπου αποκλείστηκε από την Τότεναμ με γκολ στο τελευταίο λεπτό του αγώνα. Παράλληλα η ομάδα ανακοίνωσε τις προσθήκες των Μίροσλαβ Στόχ, Ντάγκλας Αουγκούστο, Άντερσον Εσίτι, Ροντρίγκο Σοάρες,Eνέα Μιχάι και Ζίβκο Ζίβκοβιτς.
Τα παιχνίδια με τον Άγιαξ ήταν αρκετά δυνατά με αποτέλεσμα να δυσκολευτεί ο Άγιαξ να προκριθεί και λόγω των εμφανίσεων του ΠΑΟΚ αλλά και λόγων των διαιτητικών αποφάσεων στον αγώνα της Τούμπας. Έπειτα στη συνέχεια αντιμετωπίζει στο europa league την ομάδα της Σλόβαν Μπρατισλάβας. Το πρώτο ματς κρίνεται από ένα λάθος της Άμυνας το οποίο στοίχισε διότι το εκμεταλλεύτηκε η Σλόβαν Μπρατισλάβας και σκόραρε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης. Στο δεύτερο αγώνα ο ΠΑΟΚ πίεσε δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες κατάφερε να κερδίσει τον αγώνα με 3-2 όμως δυστυχώς λόγω κακής αμυντικής εμφάνισης και των εκτός έδρας γκολ αποκλείστηκε από τη συνέχεια του europa league.
 Εν συνεχεία ο ΠΑΟΚ επικεντρώθηκε στους στόχους που έχουν απομείνει στη σεζόν το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Η έναρξη του πρωταθλήματος προμηνυόταν αρκετά δυνατή. Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε αρκετά καλά τη σεζόν αλλά λόγω της κακής αμυντικής λειτουργίας δέχτηκε αρκετά γκολ και κινδύνεψε στα ντέρμπι με την ΑΕΚ, τον Άρη ,τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Την Κυριακή 4 Ιανουαρίου στο ντέρμπι με τον Άρη ο ΠΑΟΚ χάνει με 4-2 και έτσι το αήττητο σερί του διακόπτεται στους 51 αγώνες με 43 νίκες και οκτώ ισοπαλίες. Στον θεσμό του κυπέλλου με αντίπαλο τον ΟΦΗ ο ΠΑΟΚ κατάφερε να προκριθεί πετυχαίνοντας δύο νίκες με συνολικό σκορ 7-1 (3-0 και 4-1) παίρνοντας την πρόκριση στα προημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδος.
Ο ΠΑΟΚ για να μπορέσει να εκπληρώσει τους στόχους του πρέπει να βελτιώσει την αμυντική του λειτουργία και επίσης να ενισχυθεί με 3-4 παίκτες έτοιμους στις θέσεις του αριστερού μπακ εξαιτίας της χρησιμοποίησης του Γιαννούλη απ την αρχή της σεζόν σχεδόν σε όλα τα ματς. Ενίσχυση χρειάζεται και στο κέντρο διότι ο Εσίτι δεν χρησιμοποιείται διότι ακόμα δεν έχει προσαρμοστεί στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας. Επιπλέον θα χρειαστεί και ένας εξτρέμ με έφεση στο σκοράρισμα έτσι ώστε να υπάρχει μια επιπλέον αξιόπιστη λύση στο σκοράρισμα της ομάδας. Να αναφέρω επίσης ότι το θέμα του Financial Fair Play είναι απολύτως ελεγχόμενο και δεν υπάρχει καμιά απολύτως ανησυχία στις τάξεις του ΠΑΟΚ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code