ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Τελευταία ευκαιρία για την πρόκριση στο παιχνίδι του Αστέρα με την ΑΕΚ

 Η ΑΕΚ φιλοξενεί τον Αστέρα Τρίπολης για την διεξαγωγή του τελευταίου αγώνα για την πρόκριση στην φάση των '8',  με το αποτέλεσμα στο προηγούμενο παιχνίδι  να έχει έρθει 1-1 γεγονός που το καθιστά ένα βήμα πιο εύκολο για την "'Ενωση".

Γεγονός που δεν καθησύχασε τον προπονητή της ΑΕΚ,καθώς ο οποίος τόνισε στους παίκτες του ότι πρέπει να μπουν δυναμικά στο παιχνίδι και να σφραγίσουν την νίκη. Ο νικητής του αγώνα όπως προέκυψε από τη κλήρωση που έγινε στις 23 Ιανουαρίου θα αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό στην φάση των προημιτελικών. 

Η ομάδα της Τρίπολης θα διεκδικήσει την πρόκριση θέλοντας να αποτελέσει την "έκπληξη" της διοργάνωσης. Με τιμωρημένο Σουάρεθ, τραυματία Λουις Φερνάντεθ και Σίτο να μένουν εκτός αποστολής, και τον Ράσταβατς πλέον να μπόρει να υπολογίζει στον Μπαράλες,

Για τους κιτρινόμαυρους εκτός παιχνιδιού θα μείνει  ο Τσιγκρίνσκι , ο Οικονόμου, ο Κλωναρίδης, και ο τιμωρημένος Σιμόες. Αναλυτικά η 18αδα: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Μπακάκης,Λόπες,Βράνιες, Χουλτ, Σβάρνας, Παουλίνιο, Σταμούλης, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Βέρντε, Ντέλετιτς, Αλμπάνης, Μάνταλος,Σιμάο, Σαμπανάτζοβιτς, Σαρδέλης, Γιούσης, Γιακουμάκης, Λιβάγια, Ολιβέιρα.

Ενώ, η 18αδα του Αστέρα Τρίπολης : Παπαδόπουλος, Μιχαήλ, Τασουλής, Πασαλίδης, Κώτσιρας, Μαρτίνεζ, Ματρικάρντι, Βλάχος, Αντζουλάς, Βαλιέντε, Μαρκ, Φερνάντεθ, Μπόρχα Βερνάντες, Μουνάφο, Μπελοκ, Ιγκλέσιας, Τζίμας, Ριέρα, Μπαράλες, Χουαρέγκι, Κρεσπί.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code