ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Επικράτησε ο Απόλλωνας 1-0 έναντι του ΑΠΟΕΛ

Με γκολ του Τσάρλισον Μπένσοπ εξασφάλισαν το προβάδισμα οι "γαλάζιοι" μέσα στο Τσίρειο στάδιο. Βέβαια, αυτό δεν διασφαλίζει και τη θέση τους στους "16" του κυπέλλου καθώς, το αποτέλεσμα θα κριθεί στον επαναληπτικό αγώνα που θα λάβει χώρα στο ΓΣΠ στις 29/01.

Αναλυτικότερα, ο ριψοκίνδυνος συνδυασμός της τελικής 11αδας του ΑΠΟΕΛ με Βούρο στο αριστερό μπακ και τον Μακρή στο δεξί αντίστοιχα, φάνηκε να δέχεται αρκετή πίεση καθιστώντας την ομάδα ευάλωτη σε χτυπήματα των γηπεδούχων. Μόλις στο 4ο λεπτό ο 30χρονος φορ δέχτηκε το στρωμένο σουτ του Γιαννιώτα και άνοιξε το σκορ συνδυάζοντας ντεμπούτο με νίκη. 

Μάλιστα, μετά το πέρας των πρώτων 25 λεπτών ο ΑΠΟΕΛ φάνηκε να αντιδρά χωρίς όμως να καταφέρει να ανατρέψει τα δεδομένα. Τα σουτ των Γενσέν, Βιντιγκάλ και Ντε Βινσέντι δεν ήταν εύστοχα για να κερδίσουν το ματς.

Στο δεύτερο μισό του παιχνιδιού, οι γαλαζοκίτρινοι φαίνεται να μπήκαν με αναπτερωμένο ηθικό αλλά μόλις στο 46ο λεπτό έχασαν μια ακόμη ευκαιρία. Τρία (3) λεπτά αργότερα, κέρδισε τη μπάλα ο Βιντιγκάλ μετά από λάθος στην άμυνα του Απόλλωνα αλλά και πάλι η φάση έληξε άδοξα. 

Δείτε μερικά στιγμιότυπα του αγώνα:


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code