ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Νάπολι - Λάτσιο 1-0: Προκρίθηκε και συνεχίζει (video)

Νίκη πρόκριση για την  Νάπολι στο Coppa Italia, εναντίον της Λάτσιο , συνεχίζει στα ημιτελικά. Η Λάτσιο προσπάθησε, έχασε πέναλτι με τον Ιμόμπιλε, στο τέλος του αγώνα βρέθηκε εκτός διοργάνωσης.
Γράφει ο Αντώνης Πακαλίδης

Πρόκριση - ανάσα για τη Νάπολι , που βρήκε μέσα από το κύπελλο την χαμένη ψυχολογία της. Έπρεπε να βρει ένα νικηφόρο αποτέλεσμα μετά από την κακή πορεία στο πρωτάθλημα και το πέτυχε στην καλύτερη χρονική στιγμή. Απέναντι σε μία ομάδα, που έχει να ηττηθεί από τον Οκτώβριο , έκανε μία εμφάνιση που την επαναφέρει σε δρόμο επιτυχιών και δίνει μία διέξοδο για την Ευρώπη. Με ένα τέρμα στο 2ο λεπτό από τον Ινσίνιε κατάφερε να το διατηρήσει μέχρι τέλος του αγώνα και να πανηγύρισε την είσοδο στα ημιτελικά.
Η Λάτσιο έχασε το πέναλτι με τον Ιμόμπλε στο 6ο λεπτό, έκανε ευκαιρίες δεν κατάφερε να τις αξιοποιήσει και έφυγε ηττημένη και αποκλεισμένη από το Σαν Πάολο.
Αποβλήθηκαν Ο Χισάι από τη Νάπολι στο 19ο λεπτό και ο Λούκας Λέιβα στο 25ο για τη Λάτσιο. Η διάταξη των ομάδων ήταν το το 4-3-3 για τον Γκατούζο ενώ ο Ινζάγκι προτίμησε το 3-5-2.
Η στατιστική του παιχνιδιού κατέγραψε   για τη Νάπολι 2 σουτ στο τέρμα , 48% κατοχή της μπάλας, 489 πάσες με 84% ακρίβεια ενώ η Λάτσιο υπερτέρησε στα σουτ στην εστία με σύνολο 5 προσπάθειες, κατοχή 52%, 500 πάσες και ακρίβεια 85%, που δεν ήταν αρκετά για τις δώσουν την πρόκριση.
Η Νάπολι πλέον περιμένει τον νικητή του ζευγαριού Μίλαν-Φιορεντίνα για τον δρόμο προς τον τελικό.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code