ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

GP Άμπου Ντάμπι_Πρόγραμμα τριημέρου

Πηγή φωτογραφίας: Vladimir Rys

Στο Άμπου Ντάμπι για την 21η και τελευταία στάση του παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1, ομάδες και οδηγοί θα βρεθούν  το προσεχές τριήμερο.
Ο αγώνας στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα έχει τη δική του μοναδικότητα, αφού διεξάγεται όταν ο ήλιος δύει, σε ένα μοναδικό σκηνικό.

Οι δύο τίτλοι έχουν κριθεί, με το σκηνικό ίδιο σχεδόν με πέρυσι. Στην Ιαπωνία η Mercedes και στο Μεξικό ο Lewis Hamilton στέφθηκαν πρωταθλητές. Ωστόσο οι πιο πίσω θέσεις μένουν ακόμη ανοιχτές τόσο στους οδηγούς, με την μάχη για την 3η θέση ανάμεσα σε Verstappen, Leclerc να έχει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον.
Στους κατασκευαστές οι 4 πρώτες θέσεις μπορεί να έχουν κριθεί, αλλά πιο πίσω γίνεται σφαγή: Renault, Toro Rosso έχουν τον πρώτο λόγο, αλλά πίσω τους καραδοκούν Racing Point και Alfa Romeo. Κάθε θέση είναι και μερικά εκατομμύρια διαφορά, οπότε… 

Πέρυσι, ο Lewis Hamilton είχε την pole position με τον Valtteri Bottas δίπλα του. Ο Βρετανός ήταν αυτός που πανηγύρισε και την νίκη με τους Vettel και Verstappen να ανεβαίνουν μαζί του στο τελευταίο βάθρο της σεζόν. 
Το πρόγραμμα του τριημέρου θα έχει ως εξής(ώρες Ελλάδος):

Παρασκευή 29/11

Ελεύθερες Δοκιμές (FP1): 11:00-12:30

Ελεύθερες Δοκιμές (FP2): 15:00-16:30


Σάββατο 30/11:

Ελεύθερες Δοκιμές (FP3): 12:00-13:00

Κατατακτήριες: 15:00-16:00


Κυριακή 01/12:

Αγώνας: 15:10

Όλο το τριήμερο θα μεταδοθεί live από το COSMOTE Sport 5 από την ΕRΤSPORTS HD.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code