ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Να γυρίσει τον διακόπτη...(Sportsnewsgreece radio live)



 Η τελευταία φορά που το ''τριφύλλι'' επισκέφτηκε την Ρωσική πρωτεύουσα, τον περασμένο Μάρτη, πραγματοποίησε ένα από τα μεγαλύτερα διπλά της σύγχρονης ιστορίας του. Το σπουδαιότερο όμως ήταν πως μπόρεσε να εμπνεύσει τον κόσμο του, να δώσει ''φτερά'' ακόμα και στους παίκτες με την λιγότερη αυτοπεποίθηση, σε μια σεζόν που το όλο εγχείρημα είχε αντιμετωπιστεί με δυσπιστία, αφού ο Παναθηναικός μέχρι και τον Φεβρουάριο πελαγοδρομούσε, είχε ελάχιστες αναλαμπές και βρισκόταν με το ενάμιση πόδι εκτός οχτάδας. Μπορεί σήμερα η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη να μην παίζει με την ΤΣΣΚΑ, αλλά με τη Χίμκι, ωστόσο ο στόχος είναι να μιμηθεί εκείνη τη βραδιά... Να γυρίσει δηλαδή τον διακόπτη.

 Η εμφάνιση του Παναθηναικού στην Αγία Πετρούπολη πριν πέντε βράδια έδωσε το ''ζουμί'' στην ελληνική ομάδα, της έδωσε την ευκαιρία να ανασάνει ψυχολογικά και βαθμολογικά, κάτι που το είχε μεγάλη ανάγκη έχοντας χάσει νωρίτερα δύο παιχνίδια ''καρμπόν'' με Βιλερμπάν και Μιλάνο. Ωστόσο παρά τη νίκη, η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη έδωσε πολλά δικαιώματα, εμφάνισε για ακόμα μια φορά αρκετά ''τρωτά'' κομμάτια του παιχνιδιού της και έδωσε την εντύπωση πως αν στη θέση της Ζενίτ βρισκόταν με μια πιο έμπειρη και ποιοτική ομάδα, ίσως οι ''πράσινοι'' θα υποχρεούνταν να κουβαλήσουν ακόμα μια αποτυχία στις πλάτες τους. Μια τέτοια αντίπαλος, πιο σκληρή, πεπειραμένη και ποιοτική είναι η Χίμκι. Η δευτεραθλήτρια Ρωσίας έχει ενισχυθεί σημαντικά σε σύγκριση με την περσινή σεζόν που αποτέλεσε την αρνητική έκπληξη της διοργάνωσης και αυτό μέχρι στιγμής έχει καρποφορήσει, αφού η ομάδα του Κουρτινάιτις έχει ξεκινήσει εξαιρετικά τη σεζόν, με τρεις νίκες και μόλις μια ήττα. Σημείο αναφοράς μέχρι στιγμής είναι φυσικά ο ενορχηστρωτής αυτής της ομάδας, Αλεξέι Σβεντ, με τους Τζιλ, Μπούκερ, Τίμα και Γερέμπκο να τον πλαισιώνουν άψογα ως τώρα. Σημειωτέον, ακόμα ο Γιόβιτς δεν έχει αγωνιστεί και αυτό είναι ένα πλήγμα για τη Χίμκι, το ίδιο και ο Τιμοφέι Μοζγκόφ, που ήταν και η πιο υπερηχητική κίνηση στη φρόιντ λάιν των Ρώσων. Μπορεί ο Παναθηναικός να μην είναι το μεγάλο φαβορί απόψε, ωστόσο αν θέλει να έχει βλέψεις πρέπει να χτυπάει τέτοιου είδους παιχνίδια, ώστε να αποκτήσει πλεονέκτημα έναντι των ανταγωνιστών του. Μπορεί;

Η απάντηση στις 19:00 το απόγευμα, σε απευθείας μετάδοση από το Sportsnewsgreece radio. Το λινκ θα το βρείτε στη σελίδα μας στο Facebook. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code