ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

GP Aυστρίας_Εκρηκτικό κοκτέιλ ο αυριανός αγώνας


Μετά το γαλλικό γκραν πρι και την ηγεμονική νίκη του Lewis Hamilton, φτάσαμε χωρίς διακοπή στο οροπέδιο των Αλπεων, στο Spielberg.

Στην Αυστρία μας περίμενε μια αναπάντεχη εικόνα, με τις Mercedes να δείχνουν να δυσκολεύονται και να μην μπορούν να ακολουθήσουν το ρυθμό των Ferrari. Ο Leclerc δείχνει ανίκητος από το FP2 τη στιγμή που ο Verstappen δήλωσε έκπληκτος από την απόδοση του μονοθέσιου του μετά τη διαδικασία των κατατακτήριων δοκιμών όπου βρέθηκε μπροστά από τις Mercedes.

Σε μια πολύ ζεστή διαδικασία ο Charles Leclerc πήρε πανάξια την δεύτερη φετινή του pole position. Μάχη ανάμεσα στις δύο Ferrari δεν είδαμε αφού ο Vettel δεν έκανε προσπάθεια στο Q3 λόγω μηχανικού προβλήματος. Οι δύο Mercedes βρέθηκαν στη 2η και 4η θέση με τον Max Verstappen τρίτο. Ο Hamilton πάρα τη 2η θέση που κατέκτησε, αύριο θα εκκινήσει 5ος καθώς του επιβλήθηκε ποινή τριών θέσεων για παρεμπόδιση του Kimi Raikkonen ενώ βρισκόταν σε γρήγορο στο Q1. Οι Kevin Magnussen και Lando Norris βρέθηκαν σε εξαιρετική κατάσταση: Ο Δανός πιλότος της Haas κατέκτησε την 5η θέση αλλά λόγω αλλαγής κιβωτίου πήρε ποινή 5 θέσεων εκκινώντας 10ος και στην θέση του θα βρεθεί ο Lando Norris που ανεβαίνει από την 6η, με μια McLaren να είναι για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα πολύ δυνατή. Οι δύο Alfa Romeo εντυπωσίασαν μετά από καιρό κατακτώντας τις θέσεις 7 και 8. Αύριο εκκινούν μια θέση παραπάνω με τον Kimi 6ο και τον Giovinazzi 7ο. Ο μέτριος Gasly με τη δεύτερη Red Bull θα βρεθεί στην 8η θέση λόγω της ποινής του Magnussen, ενώ μια θέση θα κερδίσει και ο Vettel.

Στις πιο πίσω θέσεις ποινές εκτίουν οι Carlos Sainz, ο Alexander Albon και ο Nico Hulkenberg για αλλαγές επιμέρους τμημάτων στις κινητήριες μονάδες τους. Ο George Russell δέχτηκε και αυτός ποινή για παρεμπόδιση του Kvyat, όταν ο Ρώσος ήταν σε γρήγορο γύρο.

Έτσι για τον αυριανό αγώνα έχουμε στην πρώτη σειρά της εκκίνησης του… μέλλοντος, με τον Leclerc με τον Max Verstappen να συνθέτουν ένα άκρως ενδιαφέρον δίδυμο. Στις πιο πίσω θέσεις σίγουρα θα έχουμε εμπλοκή και ενδεχομένως και μάχη ανάμεσα στους κορυφαίους συνδυασμούς Hamilton και Vettel, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να φτάσουν όσο ψηλότερα γίνεται. Τα ελαστικά και η διαφορετική γόμα των Ferrari έναντι των υπολοίπων συνθέτουν και αυτά με τη σειρά τους, έναν αγώνα άκρως ενδιαφέρον!

Ο αγώνας ξεκινά στις 16:10.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code