ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Εθνική υποχρέωση...



 Το παιχνίδι του Σαββάτου απέναντι στην Ιταλία για την Εθνική μας ομάδα στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας δεν είναι ένα απλό παιχνίδι που...πάμε να χτυπήσουμε και ''ό,τι κάτσει''. Αποτελεί ίσως ένα ματς- ορόσημο, μια χρυσή ευκαιρία να επιστρέψουμε σε μια κανονικότητα και να σβηστούν κάπως οι...αμαρτίες της τελευταίας τετραετίας. Ο Αντώνης Παναγόπουλος αναλύει...

                         Μακριά από τη λογική του ''Έλα μωρέ δεν έγινε και κάτι''

Ο αγώνας του Σαββάτου λοιπόν είναι ίσως ο δυσκολότερος στον όμιλο και συνάμα ίσως η Ιταλία αποτελεί τον πιο εμπορικό αντίπαλο που έχουμε αντιμετωπίσει εδώ και πάρα πολλά χρόνια σε επίπεδο προκριματικών τελικής φάσης. Ομαδάρα το Βέλγιο, δεν το αμφισβητεί κανένας αυτό, ωστόσο για να μη γελιόμαστε, το ειδικό βάρος της φανέλας και το κύρος που εκπέμπει η ''squadra azzura'' μόνο σε 3-4 χώρες μπορείς να το βρεις στην Ευρώπη. Αυτό από μόνο του αποτελεί ένα επιπλέον κίνητρο για την Ελλάδα του Άγγελου Αναστασιάδη να παίξει με το...μαχαίρι στα δόντια, να βάλει παραπάνω ένταση στο παιχνίδι της. Από εκεί και έπειτα όμως, ναι μεν τους Ιταλούς πρέπει να τους σεβαστούμε, όχι όμως και να τους φοβηθούμε. Όπως και εμείς, έτσι και αυτοί, βρίσκονται σε μια μεταβατική περίοδο, με τον οδυνηρό αποκλεισμό από το Μουντιάλ του 2018 να τους έχει στοιχειώσει και πλέον με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι στον πάγκο τους ψάχνουν μια γρήγορη ένεση ηθικού με μια εύκολη πρόκριση στα τελικά του Euro και παράλληλα τη στελέχωση μιας φουρνιάς ικανής να φέρει επιτυχίες, όπως αυτή των Μπουφόν, Πίρλο, Ντελ Πιέρο, Τότι, Μαλντίνι, Καναβάρο, Ματεράτσι, οι οποίοι αποσύρθηκαν μέσα στην τελευταία δεκαετία και αυτό είχε τις επιπτώσεις του, ώστε η Ιταλία να βρίσκεται σε κάθοδο. Σαφώς και η ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι λοιπόν είναι το φαβορί, όχι μόνο για τη νίκη το Σάββατο, αλλά και για την πρωτιά στον όμιλο, ωστόσο για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ένα θετικό αποτέλεσμα εκτός προγράμματος, αφενός θα δώσει αξία στην ισοπαλία μέσα στη Ζένιτσα απέναντι στη Βοσνία και αφετέρου θα απορροφήσει και τους Ιταλούς στη μάχη της πρόκρισης.

                          To Sportsnewsgreece διπλά στην Εθνική!

Η αλήθεια είναι πως σας έχουμε...κακομάθει φέτος, ωστόσο η ανταπόκριση σας στις μεταδόσεις των αγώνων της Εθνικής μας είναι εντυπωσιακή και εμείς πλέον τις έχουμε κάνει...θεσμό.  Ωστόσο, αυτή την εβδομάδα ετοιμάζουμε μια υπερπαραγωγή για τα δεδομένα του σάιτ μας, τόσο στο παιχνίδι με την Ιταλία το Σάββατο, όσο και με την Αρμενία την Τρίτη. Το Σάββατο ο Αλέκος Μητρόπουλος και ο Αντώνης Παναγόπουλος θα βρίσκονται στο ΟΑΚΑ για την απευθείας ραδιοφωνική κάλυψη της αναμέτρησης σε real time, την οποία θα έχετε την ευκαιρία να ακούσετε από τη σελίδα μας στο facebook. Θα προηγηθεί Pre Game Show από τις 21:15 με όλα τα τελευταία νέα πριν το παιχνίδι, ενώ μετά το τέλος του αγώνα μείνετε συντονισμένοι για να ακούσετε τη συνέντευξη τύπου των δύο προπονητών και το Post Game Show με όλα τα σχόλια για το παιχνίδι της Εθνικής, το Φινλανδία- Βοσνία και όλους τους αγώνες των άλλων ομίλων.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code