ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

3+1 τύποι ανδρών του τελικού Champions League

Όλοι έχει τύχει να βρεθούμε στο ίδιο τραπέζι καφετέριας, στον ίδιο καναπέ σαλονιού ντε με αυτούς τους 4 τύπους που σήμερα θα αναλύσουμε, προκειμένου να παρακολουθήσουμε την μεγάλη ποδοσφαιρική βραδιά του Champions League.
Μπορεί όλοι αυτοί οι μοναδικοί αν μη τι άλλο χαρακτήρες να μας νευριάζουν ενίοτε όμως κατά βάθος τους αγαπάμε. Ας ξεκινήσουμε!

1. Ο οπαδός-μουσείο 

Είναι ο τύπος , στου οποίου το σαλόνι θες οσοσδήποτε να βρεθείς για να παρακολουθήσεις μαζί του τελικό Champions League και εννοείται της ομάδας του και μόνο. Ξεχάστε την λέξη «σαλόνι» που ανέφερα, μικρό χώρο ιεροτελεστίας ήθελα να αναφέρω. Βρίσκεται συνήθως στο γκαράζ ή σε ένα ξεχασμένο δωμάτιο του σπιτιού, που ο ίδιος έχει μετατρέψει σε ένα μίνι μουσείο-μπουτίκ για την αγαπημένη του ομάδα. Θα βρεις φανέλες από όλα τα μεγάλα ονόματα που έχουν φορέσει την φανέλα της ομάδας, αυτόγραφα, φωτογραφίες και πάει λέγοντας...Το σημαντικότερο! Θα βρεις την μεγαλύτερη τηλεόραση που έχεις δει ποτέ σου και εννοείται ένα ψυγειάκι γεμάτο μπύρες.

2. Ο προπονητής

Δεν επαγγέλλεται πραγματικά ως προπονητής, γιατί εννοείται δεν θα μπορούσε να κοουτσάρει ούτε ομάδα Γ' Τοπικού, δηλαδή ... θα μπορούσε απλά η ομάδα θα υποβιβαζόταν. Είναι αυτός ο τύπος που πραγματικά δεν θες να έχεις δίπλα σου σε μία τέτοια μοναδική βραδιά. Θα σου αναλύσει από το τι πρωινό χρειαζόταν ο τάδε παίκτης για να κάνει την τάδε πάσα στο 5' μέχρι το πώς προήλθε το γκολ χάρις το βλέμμα που έριξε ο πορτιέρο της ομάδας που σκόραρε στον αριστερό οπισθοφύλακα στο ξεκίνημα της φάσης.

3. Ο δικαστής

Εάν η προηγούμενη περίπτωση ήταν μία από τις χειρότερες σου εμπειρίες που έχεις ζήσει, θα παρακαλάς να μην σου τύχει ο «δικαστής» ! Σύμφωνα με τον ίδιο , ο Σαλάχ και ο Σον από τα πρώτα 10' (ίσως λέμε πολλά) θα έπρεπε να αγωνίζονται στην Football League (την νέα Γ' Εθνική ντε). Δεν ξέρετε τον λόγο; Σοβαρά; Μα και φυσικά αφού έχασαν την ευκαιρία που είχαν να σκοράρουν από τα 60 μέτρα και οι δύο με ένα ευθύβολο σουτ. Εάν δεν είναι αυτός ένας σοβαρός λόγος να το πει ο δικαστής από τα Πετράλωνα , τότε ποιος είναι; Πείτε μου!

4. Δεν έχω ιδέα , ήρθα για το φαΐ

Ο αγαπημένος μας φίλος που δεν έχει δει ποτέ ποδόσφαιρο, δεν ξέρει καν τι σχήμα έχει η μπάλα αποφάσισε να εμφανιστεί σε αγώνα. Σε όχι ότι και ότι όμως... Ήθελε μία δυνατή είσοδο και έτσι αποφάσισε να παρευρεθεί στην βραδιά του τελικού του Champions League. Μην ταράζεστε, δεν αποφάσισε ξαφνικά πως θέλει να τον μυήσετε στον μαγικό χώρο του ποδοσφαίρου, απλά γνωρίζει πολύ καλά πως «παίζει» αρκετά καλό φαγητό σε τέτοιες περιπτώσεις. Στα δικά μας τώρα... πίτσα, μπέργκερ ή πιτόγυρα; 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code