ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

F1: Είναι η W10 το καλύτερο μονοθέσιο που κατασκεύασε η Mercedes;


Η Mercedes έγραψε ιστορία την προηγούμενη Κυριακή καθώς είναι η πρώτη ομάδα που φθάνει στις πέντε νίκες με 1-2 σε ισάριθμους αγώνες. Πρόκειται σίγουρα για ένα ακόμα ξεχωριστό μονοθέσιο από το Brackley.

Ωστόσο ο παγκόσμιος πρωταθλητής Λιούις Χάμιλτον εξέφρασε την πεποίθηση του πως το φετινό μονοθέσιο είναι το καλύτερο όλων, μένει μόνο ο ίδιος να αξιοποιήσει όλες τις δυνατότητες του.
Ο Βρετανός με απολογισμό 3 νίκες, δύο δεύτερες θέσεις και μια pole position σε πέντε Grand Prix, προηγείται στο πρωτάθλημα με επτά βαθμούς από τον ομοσταυλό του Βάλτερι Μπότας.

Αν κατά τη διάρκεια του φετινού πρωταθλήματος παρατηρούμε κάτι περίεργο ίσως είναι η μία pole που έχει έως τώρα. Ειδικά η pole position του Μπότας στην Ισπανία(από τις 3 που έχει έως τώρα) ήταν με διαφορά έξι δέκατα. Κάτι που δεν περίμενε κανείς όταν μιλάμε μάλιστα για τον κάτοχο του ρεκόρ με τις περισσότερες pole position στην Formula 1. Ο Χάμιλτον δεν θα αφήσει αυτό το γεγονός στην τύχη του και θα είναι στην κορυφή της λίστας με τις προτεραιότητες του: να μελετήσει τα πως και τα γιατί ο συμπαίκτης του εμφανίζεται τόσο άνετος με το μονοθέσιο και επικρατεί κατά τη διάρκεια ενός απόλυτου γύρου.

Ολοκληρώθηκε σίγουρα ένα κομμάτι ενός σκληρού πρώτου γύρου αγώνων [μέχρι τώρα]. Φυσικά είναι ένα υπέροχο αυτοκίνητο, αλλά δεν είμαστε πάντα ικανοποιημένοι, γι 'αυτό είμαι ευγνώμων που στον αγώνα, καταφέραμε να λύσουμε τις διαφορές μας. Τελικά, είναι ένα φανταστικό μονοθέσιο", δήλωσε.
"Είναι απλά  ο τρόπος με τον οποίο δουλεύω εγώ με το μονοθέσιο, με το στυλ οδήγησης μου, δεν ανταποκρίνεται πάντα σε αυτό που θέλω να κάνει. Αλλά είναι το καλύτερο αυτοκίνητο που έχουμε δημιουργήσει μέχρι τώρα.”


"Γενικά, προσπάθησα πραγματικά με το αυτοκίνητο από την Αυστραλία μέχρι τώρα", πρόσθεσε, προτού στείλει ένα δυσοίωνο μήνυμα στους αντιπάλους του: "Η απόδοση μου στις κατατακτήριες στην Αυστραλία [που πήρε την pole] ήταν εντάξει - ήμουν μόνο ένα δέκατο μπροστά. Αλλά όταν δουλέψουν τα πράγματα σωστά, θα πρέπει να είναι διαφορετικά. "

"Ο Valtteri έχει ταιριάξει ωραία με το μονοθέσιο, είναι πολύ χαρούμενος", δήλωσε ο Hamilton για τον teammate του.
"Δεν ξέρω ακόμη αν είναι το στυλ οδήγησης, εξακολουθώ να το ψάχνω, αλλά σίγουρα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης σε κάποιους τομείς και φυσικά θα συνεχίσω να επικεντρώνομαι σε αυτούς στο εργοστάσιο και αυτήν την εβδομάδα θα προσπαθήσουμε πραγματικά να βελτιωθούμε. Επίσης θα συζητήσω με διάφορα τμήματα και θα προσπαθήσω να συγκεντρώσω όσο περισσότερα στοιχεία και πληροφορίες γίνεται, ώστε να μπορέσω να τα εφαρμόσω καλύτερα στον επόμενο αγώνα.”


"Οι Παρασκευές και τα Σάββατα δεν ήταν οι καλές  μου μέρες. Είναι πολλά τα απαιτούμενα για να βελτιωθούμε σε αυτό το κομμάτι, αλλά οι αγώνες ήταν πολύ δυνατοί από την άποψη απόδοσης και καθαρών επικρατήσεων τις Κυριακές, είμαι πραγματικά χαρούμενος για αυτό. "

Ούτε το 5 στα 5 είναι αρκετό στους πρωταθλητές. Όλοι ψάχνουν την τελειότητα στην γερμανική ομάδα γεγονός που εξηγεί και το γιατί απολαμβάνουν την κορυφή την τελευταία πενταετία...

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code