ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Τί άλλο χρειάζεται για να υποκλιθείς ;

Τί βράδυ ήταν και αυτό εχθές ή μάλλον... τί κατάφερε και πάλι αυτή η τιτάνια ομάδα,να μου επιτραπεί η έκφραση, Λίβερπουλ; Άλλη μία νύχτα ανατριχίλας για τους κόκκινους αλλά και για όλο τον φίλαθλο κόσμο του ποδοσφαίρου και μη.


Η ομάδα του λιμανιού μας έχει συνηθίσει σε τέτοιου είδους ανατροπές αλλά η χθεσινή αναμφισβήτητα ανήκει στην κορυφαία θέση όλων. Δεν μπορεί να συγκριθεί με οποιαδήποτε άλλη. Μέχρι και ο ίδιος ο φίλαθλος του συλλόγου πίστευε πως ήταν αδιανόητο να γυρίσεις το εις βάρος σου 3-0 του πρώτου αγώνα. Πόσο μάλλον όταν αυτό έχει προέλθει σε ημιτελική φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης απέναντι στην Μπαρτσελόνα του δαιμονιώδη για μία ακόμη χρονιά, Λιονέλ Μέσσι.

Ο Κλοπ ήξερε...

Ο μοναδικός άνθρωπος που ενδεχομένως να πίστευε πραγματικά σε αυτή την πρόκριση ήταν ο Γερμανός τεχνικός. Ο Γιούργκεν Κλοπ έχει δείξει και κατά το παρελθόν όχι μονάχα όταν βρισκόταν στο Λίβερπουλ, ότι δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του, δεν πτοείται ποτέ και σκέφτεται αμέσως την επόμενη ημέρα και πώς αυτή θα είναι επιτυχημένη. Αυτό το DNA του νικητή ήταν που κατάφερε να περάσει και στα ... παλικάρια του προκειμένου να πατήσουν την Μπαρτσελόνα. Κάτι που επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο Ερνέστο Βαλβέρδε στην συνέντευξη τύπου μετά την λήξη του ματς.

Ιδιοφυΐα Άρνολτ

Η πρόκριση έρχεται με το 4ο γκολ, οι παίκτες της Λίβερπουλ έχουν ήδη αποδυναμωθεί φυσικά, λόγω της υπερπρσπάθειας που έχουν καταβάλει , ωστόσο ψυχικά είναι πιο δυνατοί από ποτέ. Για να κερδίσεις ένα παιχνίδι στο σύγχρονο ποδόσφαιρο δεν χρειάζεται μόνο το ταλέντο και να διατηρείς την θέση στην οποία βρίσκεσαι εντός αγωνιστικού χώρου. Χρειάζεσαι κάτι περισσότερο, αυτό είναι η ευφυΐα, αυτό είναι που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις από τους υπόλοιπους. Κάτι που κατέχει ο Άρνολντ, ένα παιδί των ακαδημιών της Λίβερπουλ που αναδείχθηκε από τον Κλοπ και έχει ήδη αρχίσει να γράφει ιστορία στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Η κίνηση που κάνει ο ίδιος στο κόρνερ όταν η άμυνα της Μπαρτσελόνα «κοιμάται» είναι η πρόκριση , έχοντας βέβαια μαζί του και τον Οριγκί, ο οποίος είχε την αίσθηση ότι κάτι πρόκειται να συμβεί .

Η δικαίωση χρόνων για τον Οριγκί 

Ο Βέλγος είχε έρθει από το Λιλ της Γαλλίας στους Άγγλους το 2014, εκ τότε όμως ο ίδιος δεν είχε δείξει ποτέ αυτό που όλοι μας είχαμε δει στην ομάδα που τον ανέδειξε και μεγάλωσε ποδοσφαιρικά. Αυτό είχε ως συνέπεια να δοθεί δανεικός δύο φορές προκειμένου να βρει τον καλό του εαυτό. Ο πρώτος δανεισμός ήρθε το 2014-15 όπου τον είδαμε να ξαναφοράει την φανέλα της Λιλ, μετρώντας 33 συμμετοχές και 8 γκολ επιστρέφει στην Λίβερπουλ για μία σεζόν , χωρίς να μπορέσει να αποδείξει και πάλι κάτι. Ήρθε η σειρά της Γερμανίας, και ο Ντιβόκ Οριγκί ετοιμάζει τις βαλίτσες του για την Βόλφσμπουργκ , με την οποία αγωνίστηκε 31 φορές και πέτυχε 6 γκολ. Φθάνουμε κάπως έτσι στο σήμερα, οι φίλοι της Λίβερπουλ δεν περιμένουν πολλά από τον ίδιο, όμως ο Οριγκί αποδεικνύεται λίρα εκατό. Φαίνεται πως ο παίκτης υπέγραψε στον σύλλογο για το χθεσινό του γκολ αλλά και για το νικητήριο στην έδρα της Νιουκαστλ. Δύο γκολ που κρατάνε τους κόκκινους ζωντανούς στο κυνήγι του τίτλου και στις δύο διοργανώσεις.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code