ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Δώρο και ένα παστάκι από εμάς στους...χούλιγκανς!

Τέλος θα μπει στις ποινές αφαίρεσης βαθμών για οποιαδήποτε ομάδα έχει προβεί σε επεισόδια , σύμφωνα με τον Πειθαρχικό Κώδικα της νέας σεζόν κάνοντας για ακόμη μία φορά την χώρα μας να πρωτοτυπεί σε παγκόσμιο επίπεδο για το πόσο περισσότερο ανεξέλεγκτη θα γίνει η ήδη παραπάνω του επιτρεπτού, βιαιότητα στα γήπεδα.


Πρωταθλητής με την...βία ( ; )

Σε τούτη την χώρα που βρισκόμαστε είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε την πρωτοπόρο ομάδα να χάνει βαθμούς λόγω διαφόρων επεισοδίων που θα είχε προβεί με αποτέλεσμα ως εκ τούτου να χάνει και το πρωτάθλημα. Πλέον αυτό τείνει να αλλάξει, αφού η οποιαδήποτε ομάδα θα μπορεί μέχρι και να... σκοτώσει κυριολεκτικά χωρίς να τιμωρείται, έστω και βαθμολογικά. Καλωσορίσατε στην Ελλάδα του 2019.

Ποινές για να γελάνε και οι πέτρες!

Ο Έλληνας οπαδός θα μπορεί να κάνει ό,τι επιθυμεί στο γήπεδο , θα έχει πληθώρα γκάμα από επιλογές προκειμένου να προβεί σε βίαιες πράξεις και η ομάδα του να μην τιμωρηθεί βαθμολογικά. Τί σκέφτηκε όμως το... δαιμόνιο ελληνικό μυαλό του Πειθαρχικού Κώδικα; Θα τιμωρείται και φυσικά το κλαμπ με χρηματικά ποσά. Τέτοια ποινή δεν ξανάγινε. Μία τιμωρία που ουσιαστικά δεν είναι, καθώς ο μεγαλομέτοχος της οποιαδήποτε ομάδας προκειμένου να την εξαγοράσει σημαίνει ότι έχει και ένα σημαντικό χρηματικό υπόβαθρο , οπότε ούτε γάτα ούτε ζημιά.

Την στιγμή που προς τα έξω προάγουμε Αντετοκούνμπο και Τσιτσιπά , στο εσωτερικό μας τόσο στο ποδόσφαιρο όσο και στο μπάσκετ οδεύουμε από το κακό στο χειρότερο. Οι νόμοι που πρέπει να εφαρμοσθούν, προκειμένου να υπάρξει μία λύση στο πρόβλημα την γνωρίζουμε πολύ καλά οι ίδιοι όπως και τα αρμόδια εκτελεστικά όργανα, ωστόσο εάν εφαρμοσθούν θα μπούμε σε άλλου είδους περιπέτειες και η χώρα μας δεν είναι ακόμη έτοιμη να τις υποδεχτεί.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code