ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ο Κουρμπέλης και οι άλλοι...

Μήνυμα Αλαφούζου σε Κουρμπέλη για παραμονή
Ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν έχει ξεκινήσει ήδη στον Παναθηναικό και σίγουρα οι συνθήκες κάτω από τις οποίες Δώνης και Νταμπίζας θα χτίσουν την ομάδα για τη σεζόν 2019-20 είναι σαφώς βελτιωμένες σε σχέση με το περασμένο καλοκαίρι.

Η εξασφάλιση της άδειας αποτελεί το πρώτο πολύ θετικό σημάδι για το ''τριφύλλι''. Μπορεί να θεωρείται λίγο- πολύ αυτονόητο, ωστόσο μετά τα τρεγελαφικά γεγονότα που έλαβαν χώρα πέρυσι, τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο, ούτε καν η αδειοδότηση. Το γεγονός λοιπόν ότι οι ''πράσινοι'' ξεπέρασαν τον συγκεκριμένο βραχνά δίνει αφενός το δικαίωμα στους ανθρώπους της ομάδας να κινηθούν για μεταγραφές χωρίς περιορισμούς, αφετέρου ο Παναθηναικός θα ξεκινήσει τη χρονιά από την ίδια αφετηρία σε σχέση με τους αντιπάλους του, αντίθετα δηλαδή με το -6 που κουβαλούσε φέτος.

                                       Το ''καυτό'' όνομα του αρχηγού

Η περίπτωση του Δημήτρη Κουρμπέλη θα είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο φλέγοντα σίριαλ της θερινής μεταγραφικής περιόδου. Ο αρχηγός των ''πρασίνων'' έχει συμβόλαιο, ωστόσο ήδη έχουν αρχίσει να τον προσελκύουν ομάδες του εξωτερικού, οι οποίες είναι διατεθειμένες να πληρώσουν την ρήτρα αποδέσμευσής του. Κάτι επίσημο και χειροπιαστό δεν υπάρχει βέβαια, ωστόσο σίγουρα θα υπάρξουν αρκετά σενάρια τις επόμενες ημέρες. Από την πλευρά του ο Παναθηναικός θα ήθελε να κρατήσει τον Έλληνα χαφ. Πρόκειται για έναν εκ των κορυφαίων Ελλήνων παικτών στη θέση του και ένα από τα πληρέστερα χαφ της κατηγορίας, ο οποίος ήταν στιλοβάτης φέτος και αποτελεί πολυτέλεια για μια ομάδα με την υπάρχουσα οικονομική δυσχέρεια. Την πρόθεση αυτή άλλωστε εξέφρασε προσωπικά στον ίδιο και ο Γιάννης Αλαφούζος, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας ''Live Sport''.

                              Πολιτική 2013-14

Στο μεταγραφικό σχεδιασμό οι ''πράσινοι'' αναμένεται να ακολουθήσουν την πετυχημένη συνταγή της σεζόν 2013-14, όπου με τον Γιάννη Αναστασίου στο ''τιμόνι'' ακολούθησαν μια συντηρητική αλλά έξυπνη μεταγραφική πολιτική, η οποία απέδωσε καρπούς και με το παραπάνω, αφού το ''τριφύλλι'' κατέλαβε τη 2η θέση και κατέκτησε το κύπελλο. Οι περισσότερες περιπτώσεις θα είναι ελεύθεροι ή δανεικοί κατά κύριο λόγο, χωρίς πάντως να υπάρχει βιασύνη, ενώ θα προσπαθήσουν να κρατήσουν στο έμψυχο δυναμικό παίκτες- πυλώνες της φετινής χρονιάς. Όσο για τον Ουσμάν Κουλιμπαλί που αποχώρησε, οι ''πράσινοι'' δεν ψάχνουν άμεσα για τον αντικαταστάτη του. Αφενός γιατί υπάρχει και ο Ματίας Γιόχανσον στη θέση του δεξιού μπακ και περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει και με τον Σουηδό δεξιό οπισθοφύλακα, αφετέρου διότι υπάρχουν άλλες θέσεις που ''ζεματάνε'', όπως αυτή του στόπερ, για την οποία υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για τον διεθνή Βόσνιο κεντρικό αμυντικό, Σούνιτς. Περισσότερες εξελίξεις θα υπάρχουν τις επόμενες ημέρες...

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code