ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Εξετάζει περίπτωση Δώνη η ΑΕΚ

Ο Τάσος Δώνης ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, καθώς δεν επιθυμεί ούτε ο ίδιος ούτε η ομάδα του, η Στουτγκάρδη να συνεχίσει και του χρόνου στην Β' Κατηγορία της Γερμανίας.
Το περιβάλλον του συλλόγου θεωρεί πως το κασέ του είναι αρκετά υψηλό για την κατηγορία, ενώ από πλευράς ποδοσφαιριστή , ο ίδιος θα ήθελε να συνεχίσει σε ομάδα που αγωνίζεται ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, προκύπτει πως ομάδες από την Γερμανία και την Ρωσία έχουν κάνει μία διερευνητική πρόταση, ωστόσο τίποτα δεν είναι ακόμη «κλεισμένο» . Τον επιθετικό της Στουτγκάρδης όμως φέρεται να έχουν βάλει στο μάτι και οι άνθρωποι της ΑΕΚ , οι οποίοι επιθυμούν να τον κάνουν δικό τους μονάχα με μορφή δανεισμού, αφού τα 15 εκατομμύρια ευρώ της ρήτρας του είναι πάνω από το επιτρεπτό όριο των ποσών που θα διαθέσουν και φέτος οι άνθρωποι της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ. Η Ένωση θυμίζουμε πως δεν έχει βρει ακόμη την χρυσή τομή με τον Εζεκιέλ Πόνσε αλλά ούτε και με τον Σέρχιο Αραούχο, με το όνομα του Έλληνα διεθνή να έχει πέσει στο τραπέζι.

Να υπενθυμίσουμε πως δεν είναι η πρώτη ομάδα από την χώρα μας που ενδιαφέρετε για τον Τάσο Δώνη, με τον Ολυμπιακό να είχε κάνει και αυτός τις κινήσεις του προκειμένου να γνωρίζει την όλη κατάσταση. 

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης diamadragon21 είπε…
Καλή περίπτωση.
Ο χρήστης Unknown είπε…
Παιχταρας αλλά σιγά μήν έρθει σέ εμάς με τί λεφτά τού χρόνου ισως

 




Ad Code