ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Το πάρτι ξεκινά, αφού «κλειδώσει» το φύλλο αγώνος !

Στον Δικέφαλο του Βορρά δεν μπορούν να κρύψουν την χαρά τους , για το πρωτάθλημα που κατακτούν μετά από αναμονή πολλών ετών, ωστόσο θα πρέπει όλα να γίνουν σωστά και μεθοδικά , προκειμένου ο σύλλογος και ο κόσμος του να μην βρεθεί προ εκπλήξεως και δεχθούν τιμωρία, μέχρι και αφαίρεσης βαθμών.

Συγκεκριμένα, το πάρτι είναι έτοιμο να ξεκινήσει μετά την λήξη του ματς και αφού ο Λεβαδειακός έχει αποχωρήσει από το γήπεδο και το φύλλο αγώνος έχει «κλειδώσει», προκειμένου να μην υπάρξει τιμωρία της ομάδας από το τι έπεται να συμβεί. Δεν πρόκειται να συμβεί απολύτως τίποτα πριν ή κατά την διάρκεια της αναμέτρησης. Στο γήπεδο έχει προγραμματιστεί να ανάψουν πυρσούς με την λήξη του ματς, θα ακολουθήσει ομιλία Ιβάν Σαββίδη αλλά και απονομή στον ίδιο από τον σύλλογο. Το χορτάρι θα πατήσει και η ιστορική ομάδα του '74 αλλά και του '85, όπου ήταν και οι τελευταίοι πρωταθλητές, προκειμένου να ενωθεί αρμονικά το χθές με το σήμερα.

Μετά και το τρόπαιο, που θα σηκώσει στον ουρανό ο αρχηγός της ομάδας, Αντελίνο Βιερίνια θα ξεκινήσει η διαδρομή προς τον Λευκό Πύργο, με πούλμαν ανοιχτό, όπου θα κάνει την ... διαδρομή του θριάμβου από το γήπεδο της Τούμπας μέχρι και τον Λευκό Πύργο, προκειμένου να «πνιγούν» στις αγκαλιές των φίλων των ασπρόμαυρων.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code