ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Το νέο γήπεδο της Τότεναμ προκαλεί ''δέος'' !

 

 Το ολοκαίνουριο ''White Hart Lane'' άνοιξε τις πύλες του την Τετάρτη 3 Απριλίου μετά από τρία χρόνια εργασιών και δεν είναι υπερβολή να πούμε πως ανήκει μέσα στα 2-3 ομορφότερα γήπεδα του πλανήτη αυτή τη στιγμή. 

 Η νέα έδρα των ''πετεινών'' αποτελεί γήπεδο-στολίδι για ολόκληρο το Λονδίνο, ενώ διαθέτει τη δεύτερη μεγαλύτερη χωρητικότητα στην Αγγλία, μετά το ''Ολντ Τράφορντ'', καθώς το ''White Hart Lane'' μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 62.062 ανθρώπους.  Είναι υπερσύγχρονο, καθώς διαθέτει υψηλές προδιαγραφές, τόσο για αγώνες ποδοσφαίρου, όσο και για αναμετρήσεις NFL. Οι ανέσεις που απολαμβάνουν οι φίλαθλοι της Τότεναμ σε αυτό είναι εντυπωσιακές, αφού πέρα από τις πανέμορφες κερκίδες υπάρχουν υπερσύγχρονα πάρκινγκ, ευρύχωρες και άνετες τουαλέτες, καθώς και δύο τεράστιες γιγαντοοθόνες.

 Το γήπεδο- στολίδι εγκαινιάστηκε επίσημα την Τετάρτη που μας πέρασε, στο πλαίσιο του αγώνα της Πρέμιερ Λιγκ μεταξύ της Τότεναμ και της Κρίσταλ Πάλας, 62.000 θεατές βρέθηκαν στο γήπεδο, όλοι είχαν στο κάθισμα τους από μια σημαία της Τότεναμ και παρακολούθησαν ένα εντυπωσιακό τελετουργικό, με εκατοντάδες πυροτεχνήματα να εκτοξεύονται προς τον λονδρέζικο ουρανό από τα ανώτερα τμήματα των κερκίδων. Για την ιστορία, τα ''σπιρούνια'' εγκαινίασαν με νίκη (2-0) το νέο τους σπίτι, χάρη στα τέρματα του Σον και του Έρικσεν στο δεύτερο μέρος, μπαίνοντας έτσι με το δεξί στη νέα εποχή.

Το Sportsnewsgreece έχει συλλέξει φωτογραφίες του νεόκτιστου γηπέδου και σας τις παρουσιάζει...


     




  

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code