ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ο Αίαντας επέστρεψε και έδωσε μια γερή σφαλιάρα στους...πλούσιους!

Την στιγμή που τα μεγαλύτερα κλαμπς στην Ευρώπη δαπανούν δισεκατομμύρια κάθε χρόνο προκειμένου να ενισχύσουν το ρόστερ τους, ο Άγιαξ συνεχίζει στην συνταγή που είχε μάθει από τότε που ιδρύθηκε. Να βασίζεται κατά αποκλειστικότητα στις ακαδημίες του.

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως είναι ο σύλλογος με το καλύτερο σύστημα ακαδημιών στον πλανήτη επί σειρά ετών. Η αλήθεια είναι πως οι Ολλανδοί έκαναν ένα διάλειμμα από τις επιτυχίες στην Ευρώπη για μεγάλο χρονικό διάστημα, με τον Άγιαξ να μην αποτελεί την εξαίρεση του κανόνα, δίνοντας όμως μία γεύση για το τι πρόκειται να έρθει το 2017, όταν και έφθασε στον τελικό του Europa League, τον οποίο και έχασε από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 0-2.

Φθάνουμε όμως στο σήμερα. Ο Αίαντας δείχνει τις προθέσεις του από την πρώτη κιόλας αγωνιστική των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης απέναντι στην ΑΕΚ, την οποία και υποχρεώνει σε ήττα με 3-0. Σ' εκείνο το ζεστό βράδυ του Σεπτέμβρη είδαμε μία ομάδα που ήταν καταιγιστική και έδειχνε να αγωνίζεται καλύτερα από ότι θα αγωνιζόταν η Μπαρτσελόνα απέναντι στην πρωταθλήτρια Ελλάδος. Το στοίχημα ήταν ένα, αυτή η μάζωξη νεαρών παιδιών με το σήμα του Άγιαξ στο στήθος τους να παραμείνουν με τα μυαλά μέσα στα κεφάλια τους καιη επιτυχία θα ήταν δεδομένη. Πλέον η κορυφαία ομάδα των Οράνιε είναι και πάλι στο προσκήνιο και βρίσκεται μάλιστα στους «4» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, αποκλείοντας την Γιουβέντους της παρέας του Ρονάλντο και των δισεκατομμυρίων που έχει στεφθεί μεγάλο χρονικό διάστημα πριν πρωταθλήτρια Ιταλίας και είχε στο μυαλό της μονάχα το Champions League.

Άγιαξ εύγε! Είσαι αυτό που ζητάμε από το ποδόσφαιρο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code