ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Lewis την κάτσαμε ...ή όχι;
























Πέρσι την ίδια περίοδο μετά τις δοκιμές του χειμώνα αναρωτιόμουν αν ο Seb και η Ferrari την έχουν πατήσει και η χρονιά θα ήταν και πάλι ένας μονόλογος της Mercedes.
Τα αποτελέσματα και το ανταγωνιστικό μονοθέσιο που τελικά παρουσίασε η ιταλική ομάδα τουλάχιστον ως το καλοκαίρι του 2018 με διέψευσαν και ως εκείνο το διάστημα είχαμε ένα πρωτάθλημα με εναλλαγές στη βαθμολογία,σασπένς στους αγώνες,ακριβώς αυτό που θέλει να βλέπει ο κάθε υγιής φίλαθλος της F1.
Το τι επακολούθησε μετά το καλοκαίρι το γνωρίζουμε όλοι και πιο καλά φαντάζομαι ο Maurizio Arrivabene που πλήρωσε και το μάρμαρο για την μη κατάκτηση για άλλη μια χρονιά του πολυπόθητου πρωταθλήματος για τους Ιταλούς.Φέτος οι ρόλοι μοιάζουν να έχουν αντιστραφεί. Στις οχτώ ημέρες δοκιμών το μονοθέσιο που τράβηξε τα φώτα και την προσοχή όλων δεν ήταν της Mercedes αλλά αυτό της Ferrari. Γρήγορο είναι χωρίς αμφιβολία και στρίβει σαν ιαπωνικό τρένο υπερταχείας και ο ίδιος ο Lewis σε συνέντευξη του δήλωσε πως είναι ταχύτερο κατά μισό δευτερόλεπτο από το μονοθέσιο των Γερμανών.Συμπεράσματα θα βγάλουμε όλοι φυσικά μόνο στην Αυστραλία σε δέκα μέρες αλλά την τελευταία μέρα των δοκιμών στη Βαρκελώνη ο Vettel έκανε χρόνο 1:16:221 και ο Hamilton 1:16:224!! Μη γελιόμαστε κανείς μας δεν ξέρει ούτε φορτίο καυσίμου που είχε ο καθένας τους ούτε αν πίεσαν τον μονοθέσιο όσο θα ήθελαν,αλλά σίγουρα δεν θα δούμε μισό δευτερόλεπτο διαφορά στην Μελβούρνη έχω την αίσθηση ...να ναι καλά το κρυφτούλι
των ομάδων.Ένα ακόμη στοιχείο που μας κάνει να αισιοδοξούμε για την φετινή χρονιά είναι η καλή αρχή της Red Bull αλλά κυρίως και και των υπολοίπων ομάδων πλην της Williams.Ακόμα και η ταλαιπωρημένη τα τελευταία χρόνια McLaren δείχνει να έχει βρει το σωστό δρόμο.Κρίμα που το έκανε τη στιγμή που αποχώρησε ο Alonso ή λέτε να είναι αιτία για ένα comeback του Ισπανού το 2020;Για πολλούς ειδικούς και μη η Alfa Romeo και η Toro Rosso θα είναι η έκπληξη της χρονιάς ενώ η Renault φημολογείται πως κατάφερε να αυξήσει την ιπποδύναμη της κατά πενήντα ίππους!!
Μένει λοιπόν το ερώτημα αν θα δούμε φέτος ένα πρωτάθλημα με εναλλαγές ανάμεσα στις κορυφαίες και όχι μόνο ομάδες ή θα πούμε ήδη στην Αυστραλία Lewis την κάτσαμε...








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code