ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ο Depay ξανατραβάει τα βλέμματα

Το 2015 η Manchester United αγοράζει τον Memphis Depay από την Lyon και όλοι μιλούν για το επόμενο μεγάλο 7άρι των κόκκινων διαβόλων.
Ο Ολλανδός καλούνταν να καλύψει το τεράστιο κενό που άφησε πίσω του ο Cristiano Ronaldo και όλα έδειχνα πως θα μπορέσει να ξανά ανεβάσει ψηλά την ομάδα. Για την ακρίβεια φαινόταν πως επρόκειτο για πολύ μεγάλο ποδοσφαιριστή με εξαιρετική τεχνική κατάρτιση αλλά και τρομερή πειθαρχία. Τα πράγματα ωστόσο δεν πήγαν τόσο καλά, ούτε για την ομάδα ούτε για τον παίκτη. Εν τέλει 2 χρόνια αργότερα η Lyon ξανά αγοράζει τον Depay με την ελπίδα ότι θα βοηθήσει την ομάδα.

2 χρόνια αργότερα, ο Depay κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις με την Lyon και έχει ξανά αναγκάσει τις "μεγάλες" ομάδες να του ρίχνουν ματιές και μάλιστα αρκετά καυτές. Αυτό που ξεχωρίζει, ανάμεσα στα άλλα, είναι το φλερτ του Ολλανδού με την Liverlpool. Ο Jurgen Klopp φαίνεται να θέλει οπωσδήποτε τον Depay στην ομάδα του. Ήδη υπάρχουν επαφές και όπως όλα δείχνουν το καλοκαίρι οι Reds θα κάνουν δικό τους τον παίκτη, ο οποίος εκπλήσσει τους πάντες καθώς είναι μια από τις ελάχιστες περιπτώσεις παικτών που φαίνεται να "ανασταίνεται". Οι περισσότεροι παίκτες, μετά από κακές σεζόν τα παρατάνε, χάνουν την όρεξη τους και καταλήγουν σε αρκετά υποδεέστερες ομάδες. Ο Memphis δεν μοιάζει με αυτούς και το μόνο που του μένει είναι να το αποδείξει.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code