ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΟΚ: Μέχρι και ο διάβολος τον φοβάται!

Οδεύουμε προς το τέλος και της 25ης αγωνιστική της Superleague.
Μία στροφή που κακά τα ψέματα για δύο πράγματα θα την θυμόμαστε, για την ψυχή που έδειξε για μία ακόμη φορά η ομάδα του ΠΑΟΚ μέσα στο γήπεδο αλλά και για τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν στο ΟΑΚΑ στο ντέρμπι αιωνίων. Δεν υπάρχει διάθεση να σχολιάσουμε κάτι που έχουμε δει χιλιάδες φορές στα ελληνικά γήπεδα, οπότε θα ασχοληθούμε καθαρά και μόνο με τον Δικέφαλο του Βορρά.

Δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανείς τις ικανότητες του ρόστερ του ΠΑΟΚ φέτος αλλά και τις προπονητικές αν μη τι άλλο του Ρασβάν Λουτσέσκου(τις δηλώσεις του τις βάζουμε σε τέταρτη και πέμπτη μοίρα). Δεν μπορεί όμως και κανείς να αμφισβητήσει την όποια βοήθεια είχε σε ορισμένα ματς η ομάδα της Θεσσαλονίκης προκειμένου να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης ή έστω αυτόν της ισοπαλίας. Όσον αφορά αυτό το «χέρι-βοηθείας» στο οποίο αναφέρομαι , δεν θα το κρίνω σε καμία περίπτωση ως εσκεμμένο ή μη.

Ο ΠΑΟΚ έπρεπε να πάρει το πρωτάθλημα και αυτό έκανε, μετά από πολλά χρόνια το κατακτά και μάλιστα όπως όλα δείχνουν αήττητος. Είναι η μοναδική ομάδα που πραγματικά το άξιζε φέτος και δεν χωράει καμία αμφιβολία. Σε 25 αγώνες πρωταθλήματος μέχρι σήμερα έχουμε δει 14 παίκτες να παίζουν κάθε Σαββατοκύριακο σαν να μην υπάρχει το λεγόμενο «αύριο» και να τα δίνουν όλα για την επίτευξη του στόχου τους.Ήταν εκεί, ήταν προσηλωμένοι , σαν να φορούσαν παρωπίδες για να μην αποπροσανατολιστούν λεπτό όλη την σεζόν. Αυτό δεν είχε μονάχα ως αποτέλεσμα να είναι απλά πρώτοι στον βαθμολογικό πίνακα αλλά είναι και αήττητοι.

Το πάθος και η δύναμη που έδειχνε σε κάθε φάση του ματς με τον Παναιτωλικό ο Βιερίνια είναι ο καθρέφτης του φετινού ΠΑΟΚ. Παίκτες που αγωνίζονται για να ματώσουν την φανέλα τους και να φύγουν οπωσδήποτε με την νίκη από την οποιαδήποτε έδρα, είτε αυτή λέγεται Τούμπα είτε το γήπεδο του Παναιτωλικού.

Πώς να το χάσει αυτό το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ; 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code