ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ας ξεκινήσει από σήμερα η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ!

Σε ρυθμούς 25ης Μαρτίου βρισκόμαστε σαν χώρα, μία ημερομηνία που έχει επιλεχθεί προκειμένου να τιμήσουμε τους ήρωες μας για την ελληνική επανάσταση του 1821. Σε μία...διαφορετικού τύπου όμως επανάσταση θα πρέπει να προχωρήσει και η Εθνική μας ομάδα. Το εθνικό μας αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα ξεκινήσει τον χορό των προκριματικών του Euro 2020 από σήμερα , με αντίπαλο το Λιχτενστάιν, στο Βαντούζ(21:45 LIVE μετάδοση Sportsnewsgreece). 

Ο Άγγελος Αναστασιάδης και οι παίκτες του, γνωρίζουν πολύ καλά ότι όσες δυσκολίες και εάν βρουν μπροστά τους σε αυτό το ταξίδι, θα πρέπει οπωσδήποτε στις 18 Νοεμβρίου να βρίσκεται σε μία εκ των δύο πρώτων θέσεων του βαθμολογικού πίνακα. 

Το σημερινό παιχνίδι ουσιαστικά αποτελεί ένα είδος προπόνησης , με το Λιχτενστάιν να μην αποτελεί την ομάδα - φόβητρο για τον οποιονδήποτε αντίπαλο της, όντας μία από τα χειρότερα εθνικά συγκροτήματα παγκοσμίως.Σήμερα το τεχνικό τιμ μας , θα βγάλει τα συμπεράσματα του εν' όψει της πολύ κρίσιμης αναμέτρησης απέναντι στην Βοσνία που θα λάβει χώρα σε 3 ημέρες.

Στα των αγωνιστικών ,κάτω από τα δοκάρια περιμένουμε να δούμε τον Βλαχοδήμο με τους Μαυρία, Κουρμπέλη, Σιόβα και Κούτρη στην τετράδα της άμυνας από δεξιά προς τα αριστερά. Όσον αφορά την μεσαία γραμμή το δίδυμο των Ζέκα και Σάμαρη φαίνεται να μην διασπάται με τίποτα, με την τριάδα πίσω από τον Κουλούρη να αποτελείται από τους Δώνη, Φορτούνη και Μασούρα.

Όσον αφορά την ομάδα του Λιχτενστάιν, ο Χέλγκι Κόλβιντσον δεν θα μπορεί να υπολογίζει στους Μάρσελ Μπίχελ, Κιντάντς, Γιλντίζ, Ζέλε ,Βόλφινγκερ  αλλά και τον Ερν, λόγω τραυματισμών που έχουν αποκομίσει .

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code