ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Τουλάχιστον δεν καταρρέει μόνος του...

Ο Κολοσσός Ρόδου είναι πιο κοντά από ποτέ στο να αποχωριστεί την Α1 μετά από πολλά χρόνια. Μία ολόκληρη γενιά έχει μεγαλώσει βλέποντας την ομάδα του σμαραγδένιου νησιού να βρίσκεται στην πρώτη της τάξεως κατηγορία της χώρας.
Όχι όμως απλά να βρίσκεται εκεί αλλά να τα πηγαίνει και εξαιρετικά, καθώς σχεδόν κάθε χρονιά βρισκόταν στα play-offs της διοργάνωσης.

Μιλάμε για την ομάδα που έγραψε ιστορία ως η πρώτη επαρχιακή που αναρριχήθηκε τόσο υψηλά στην βαθμολογία, αναφερόμενος και φυσικά στην κατάκτηση της 3ης θέσης την σεζόν 2011-12. Από τότε η μοναδική ομάδα που μπορούμε να πούμε πως έχει αρχίσει να αντικαθιστά τον Κολοσσό στην Α1 είναι ο Προμηθέας Πατρών, μία ομάδα που διαφημίζει με τον καλύτερο τρόπο το άθλημα από την πλευρά της επαρχίας . Μία ομάδα που με σωστές μεθοδικές κινήσεις έφθασε να αγωνίζεται στην Ευρώπη. Εκεί κάπου το έχασε ο Κολοσσός. Εάν κάτι θα θυμόμαστε και θα στεναχωριόμαστε για τους θαλασσί θα είναι η ευκαιρία που του παρουσιάστηκε ουκ ολίγες φορές για να συμμετάσχει σε ευρωπαϊκή διοργάνωση αλλά για τους χ-ψ λόγους αυτό δεν πήρε «σάρκα και οστά» ποτέ.

Όπως αναφέρομαι και στον τίτλο, η τεράστια αυτή ομάδα από την Επαρχία που έχει γράψει την δική της ιστορία στην Α1 έχει ένα θετικό. Το ότι ο κόσμος της δεν την παράτησε στο έλεος του θεού. Είναι εκεί , με την φωνή του και το χειροκρότημα του, χωρίς να αποδοκιμάσει ούτε μία φορά. Κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του προκειμένου να σωθεί η σεζόν.

Τα ματς που έχουν απομείνει ελάχιστα και ο Κολοσσός παραμένει στις δύο τελευταίες θέσεις του πίνακα.Οι ελπίδες έχουν όχι απλά λιγοστέψει αλλά σχεδόν εκμηδενιστεί...τουλάχιστον δεν καταρρέει μόνος του.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code