ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ζιντάν σαν να λέμε... Λεμονής και Χιμένεθ ;

Η Ρεάλ τα βρήκε σκούρα μακριά από τον αγαπημένο της όπως όλα δείχνουν πλέον και ως προπονητή Ζινεντίν Ζιντάν.
Η επιστροφή του μόνο δεδομένη θα έπρεπε να θεωρείται . Ο Γαλλοαλγερινός όπως όλα δείχνουν θα είναι ο πιστός στρατιώτης των Μαδριλένων από εδώ και πέρα. Όταν τον χρειαστείς θα είναι πάντα εκεί δίπλα σου να σε βοηθήσει. Μία κατάσταση που λίγο πολύ μας θύμισε την σχέση αγάπης μεταξύ Τάκη Λεμονή και Μανόλο Χιμένεθ με Ολυμπιακό και ΑΕΚ αντίστοιχα.

Την στιγμή λοιπόν, που η Ρεάλ Μαδρίτης έχει μείνει Μάρτιο μήνα εκτός στόχων και οι παίκτες-σημαίες της Μαρσέλο και Ράμος είναι έτοιμοι να τα βροντήξουν όλα και να αποχωρήσουν τότε κάνει τα πάντα η διοίκηση του συλλόγου να φέρει πίσω τον άνθρωπο που έγραψε ιστορία τόσο ως ποδοσφαιριστής όσο όμως και ως προπονητής της. Ο Ζινεντίν Ζιντάν ήταν ο μοναδικός που θα μπορούσε να σώσει αυτή την κατάσταση που βιώνει σήμερα ο τεράστιος αυτός σύλλογος.

Αυτή η επιστροφή είναι και η πρώτη του Ζιντάν, όχι μόνο στην Ρεάλ αλλά και γενικότερα σε σύλλογο, αφού δεν έχει βρεθεί στην άκρη κάποιου άλλου πάγκου. Όπως και ο ίδιος δήλωσε, περίμενε την κατάλληλη στιγμή προκειμένου να επιστρέψει, διότι μέσα του το ήξερε καλά πως θα συνέβαινε, ήταν ένας από τους λόγους άλλωστε εάν όχι ο κυριότερος που δεν επέτρεψε στον εαυτό του να συμφωνήσει με άλλον σύλλογο.

Ανάλογες καταστάσεις έχουμε βιώσει και εμείς στην χώρα μας όπως αναφερθήκαμε και προηγουμένως με τους ερυθρόλευκους και τους κιτρινόμαυρους. Ο Τάκης Λεμονής έχει καθίσει στον πάγκο του Ολυμπιακού 4 φορές , με τις 3 εξ' αυτών να είναι επιστροφές. Μετρώντας 4 κατακτήσεις πρωταθλήματος και 1 Σούπερ Καπ. Από την άλλη, ο Ισπανός της παρέας, Μανόλο Χιμένεθ έχει προσληφθεί από την Ένωση 3 φορές, με τις 2 εξ' αυτών να είναι επιστροφές. Η ιστορία λίγο πολύ γνωστή, έχει γράψει με χρυσά γράμματα τ' όνομα του στην ιστορία του συλλόγου και είναι από τους πιο πετυχημένους που έχουν ποτέ καθίσει στο πάγκο της ΑΕΚ. Μετράει 1 κατάκτηση Κυπέλλου και 1 πρωτάθλημα.

Τα πράγματα δεν γνωρίζουμε πως θα εξελιχθούν αλλά ένα είναι το σίγουρο, πως σχέσεις αγάπης σαν και αυτές δύσκολα... σπάνε! 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code