ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Μια βόλτα στην 12η agrothessaly στη Λάρισα

12η agrothessaly: Κέντρο της αγροτικής ανάπτυξης Ελλάδας και των Βαλκανίων η Λάρισα .

Ότι η κυβέρνηση ήταν και είναι δίπλα στους αγρότες διεμήνυσε ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης από το βήμα των εγκαινίων της 12ης agrothessaly, που πραγματοποιήθηκαν από τον ίδιο το βράδυ της Πέμπτης στη Σκεπαστή Αγορά Νεάπολης Λάρισας. Το παρόν στα εγκαίνια έδωσαν μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Λαρισαίων, Απόστολος Καλογιάννης, φορείς της περιφέρειας,αλλά και ο πρόεδρος της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης,Τάσος Τζήκας. 


Agrothessaly- συνυφασμένη με τον πρωτογενή τομέα. 

Ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Βασίλης  Κόκκαλης, κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του μεταξύ άλλων υπογράμμισε ότι "είναι τιμή μου να εγκαινιάζω για δεύτερη συνεχή χρονιά αυρη την έκθεση,που είναι συνυφασμένη με τον πρωτογενή τομέα". Παράλληλα τόνισε πως "Η κυβέρνηση ήταν,είναι και θα είναι δίπλα στους αγρότες", ενώ αναφέρθηκε στους κτηνοτρόφους της περιοχής που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση.

"Η κρίση μας έκανε να σκεφτούμε τις παθογένειες του παρελθόντος"

Από τη μεριά του ο Δήμαρχος Λαρισαίων,Απόστολος Καλογιάννης, υπογράμμισε ότι "η κρίση μας έκανε να σκεφτούμε τις παθογένειες του παρελθόντος, ψάχνοντας όμως νέα δεδομένα".  Επίσης ο Δήμαρχος Λαρισαίων είπε ότι η περιοχή της Λάρισας πάντα επηρεαζόταν απο την αγροτική οικονομία ανά τους αιώνες.


Κέντρο αγροτικής ανάπτυξης της Ελλάδας και των Βαλκανίων η Λάρισα

Επίσης, ο κ. Καλογιάννης, υπογράμμισε ότι η πόλη της Λάρισας μπορεί να γίνει κέντρο Αγροτικής Ανάπτυξης τόσο στην Ελλάδα,όσο και στα Βαλκάνια. Όπως είπε "αυτό αποδεικνύει η συγκεκριμένη έκθεση,που πέρυσι ξεπέρασε σε επισκεψιμότητα τους 40.000,φέτος αναμένουμε τους διπλάσιους".

"Η συγκεκριμένη έκθεση δεν μπορεί να χαρακτηριστεί περιφερειακή"

Τέλος, ο Πρόεδρος της ΔΕΘ, Τάσος Τζήκας, σημείωσε πως πλέον Θεσσαλονίκη και Λάρισα έχουν αναπτύξει ισχυρές σχέσεις, ενώ δήλωσε πως η συγκεκριμένη έκθεση δεν μπορεί να χαρακτηριστεί περιφερειακή, καθώς είναι αρκετά μεγάλη,ακόμα και για τα δεδομένα της Θεσσαλονίκης. Επίσης επισήμανε ότι η ΔΕΘ μπορεί να είναι υπερήφανη για τη συμμετοχή της στη συγκεκριμένη έκθεση.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code