ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Formula 1: Αποκαλύψεων συνέχεια με τη σκυτάλη να παίρνουν σήμερα η Mercedes, η Red Bull και η Racing Point


Συνέχεια στο χορό των παρουσιάσεων των μονοθέσιων της Formula 1 είχαμε σήμερα με τρεις ομάδες να παρουσιάζουν τα νέα τους μονοθέσια.

Μετά τη χθεσινή αποκάλυψη της Renault, τη σκυτάλη πήραν σήμερα η πρωταθλήτρια Mercedes, η Red Bull Racing και η Racing Point. Οι δύο πρώτες, παρουσίασαν αρχικά μέσω διαδικτύου τα livery των μονοθέσιων τους και στη συνέχεια πραγματοποίησαν shakedown στην πίστα του Silverstone, για ανάγκες κινηματογράφησης(περιορισμένων χιλιομέτρων και "φορώντας" ελαστικά επίδειξης).

#WelcomeW10
Η Mercedes W10 EQ power +, θα είναι το  νέο όπλο που θα έχει στη διάθεση του ο Λιούις Χάμιλτον και ο Βάλτερι Μπότας, θέλοντας να κρατήσει τα πρωτεία των πέντε (!) προκατόχων της.
Η γερμανική φίρμα παρουσίασε το μονοθέσιο εναρμονισμένο με τις αεροδυναμικές αλλαγές που απαιτούν οι νέοι  κανονισμοί. Το φετινό livery παραπέμπει στις πρώτες σεζόν της ομάδας ενώ σύμφωνα με πηγές η ομάδα διατηρεί το ίδιο μήκος μεταξονίου αλλά διαθέτει νέα αναβαθμισμένη μονάδα ισχύος, την M10 EQ POWER+.

O Toto Wolff, αγωνιστικός διευθυντής της ομάδας δήλωσε:
"Από το 2017, είναι η δεύτερη φορά που είχαμε μεγάλες αλλαγές στους κανονισμούς. Όλα έχουν εκμηδενιστεί. Κάθε ομάδα έχει την ευκαιρία να παράγει ένα αυτοκίνητο με νέα προσέγγιση στο εμπρός μέρος και είμαι προσωπικά πολύ ενθουσιασμένος που βλέπω πως ανταπεξήλθαν μερικές από τις αντίπαλες ομάδες ασχέτως αν είμαστε σε θέση να διατηρήσουμε τη θέση μας στην κορυφή."

"Πέντε πρωταθλήματα οδηγών- κατασκευαστών είναι πολύ περισσότερα από ό, τι θα περίμενε κανείς, αλλά κάθε σεζόν ξεκινά με μηδέν βαθμούς. Δεν υπάρχει τίποτα, κανένα σημείο που να  μπορείς να πάρεις από προηγούμενες χρονιές και να μεταφέρεις σε μια νέα και γι 'αυτό ξεκινάμε κάθε χρόνο με το ίδιο κίνητρο και πείνα για διάκριση όπως κάθε προηγούμενη σεζόν ".

Η νέα Red Bull Honda
Νέο κεφάλαιο ανοίγει για την Red Bull Racing που παρουσίασε το πρώτο μονοθέσιο με κινητήρια μονάδα της Honda στις πλάτες των Μαξ Φερστάπεν και του Γάλλου Πιέρ Γκάσλι.

Η RB15 έχει ένα ιδιαίτερο livery, που ακόμη δεν γνωρίζουμε εάν θα είναι και αυτό που θα φέρουν τα μονοθέσια κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Οι Ταύροι εξάλλου έχουν συνηθίσει να "κρύβονται" πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Το νέο μονοθέσιο έγραψε και αυτό τα πρώτα του χιλιόμετρα στα πλαίσια του shakedown όπως προαναφέραμε.

Νέα εποχή για την Racing Point

Η SportPesa Racing Point F1 team, παρουσίασε το νέο της μονοθέσιο στο Τορόντο του Καναδά. Μία νέα εποχή ξεκινά για την πρώην Force India, αφού μετά την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος και την ανάμειξη του Λόρενς Στρολ, η ομάδα θα έχει νέο οδηγικό δίδυμο: τους Σέρχιο Πέρες και του υιού του ιδιοκτήτη, Λανς Στρολ που ήρθε από την Williams. Η ομάδα φέρει νέο χορηγό τίτλου, την SportPesa, που είναι παγκόσμια πλατφόρμα παιχνιδιών με έδρα το Λίβερπουλ.

Αύριο Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου, έχει σειρά η αποκάλυψη της νέας Mclaren. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code