ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Formula 1: Τα αποτελέσματα του πρώτου 4ημερου δοκιμών



Το πρώτο 4ημερο δράσης ολοκληρώθηκε στην πίστα της Βαρκελώνης, με τα νέα μονοθέσια να καλύπτουν τα πρώτα τους χιλιόμετρα και τις ομάδες να παίρνουν τα πρώτα τους χειροπιαστά δεδομένα.

Με πρωταρχικό στόχο την αξιοπιστία-που μετράει περισσότερο από τους τελικούς χρόνους στις χειμερινές δοκιμές-το ζητούμενο είναι πόσο κατάφερε το κάθε μονοθέσιο να μείνει στην πίστα, γράφοντας όσο περισσότερους γύρους γίνεται.
Η Mercedes και η Ferrari είχαν τον πρώτο λόγο σε αυτόν τον τομέα έχοντας συμπληρώσει τους περισσότερους με διαφορά τεσσάρων γύρων μόλις. Η Alfa Romeo ακολουθεί με ενθαρρυντικά αποτελέσματα έως τώρα.
Φυσικά τα προβλήματα δεν λείπουν, γι'αυτό εξάλλου γίνονται και οι χειμερινές δοκιμές: Η Williams έχασε δύο ημέρες δοκιμών μένοντας πίσω, ενώ 'εμπόδια' είχαν και η Haas με την Racing Point. 

Αναλυτικά οι συνολικοί γύροι κάθε ομάδας: 

1. Mercedes – 610 γύροι

2. Ferrari – 598 γύροι

3. Alfa Romeo – 507 γύροι

4. Toro Rosso – 485 γύροι

5. Red Bull – 475 γύροι

6. McLaren – 445 γύροι

7. Renault 433 γύροι

8. Haas – 384 γύροι

9. Racing Point – 284 γύροι

10. Williams – 88 γύροι

Οι ταχύτεροι χρόνοι του 4ημερου, που όπως είπαμε είναι δευτερεύουσας σημασίας, βρίσκουν πρώτο τον Νίκο Χούλκενμπεργκ με Renault, ενώ πίσω του βρίσκονται οι δύο πιλότοι της Toro Rosso. Όλοι τους σημείωσαν τους ταχύτερους χρόνους τους την πιο μαλακή από τις διαθέσιμες γόμες, την C5, την περσινή hypersoft.

Το επόμενο ραντεβού των ομάδων θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου, για το δεύτερο 4ημερο τέστ, και πάλι στην Βαρκελώνη.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code