ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Σχεδόν τα κατάφερε

Ήρθε αυτή η μέρα τελικά που ο κάθε παοκτζής περίμενε.Μία μέρα αισιοδοξίας ξημέρωσε σήμερα στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ καθώς μετά την χθεσινή όχι μόνο κομβική νίκη άλλα και σπουδαία εμφάνιση ο Δικέφαλο του Βορρά κατάφερε να αποδείξει ακόμα και στους δύσπιστους ότι ο τίτλος είναι δικός του φέτος.Πέρσι  άφησε  τους στόχους του στην μέση καθώς κατέκτησε μόνο το κύπελλο.Φέτος είναι αποφασισμένος και πάει ολοταχώς για το νταμπλ.
ΠΙΟ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΑΠΟ ΠΟΤΕ.
Ο ΠΑΟΚ είχε ξεκάθαρο στόχο  φέτος.Την κατάκτηση του πρωταθλήματος.Τίποτα άλλο δεν τον ένοιαζε γιαυτό και αποχαιρέτησε την Ευρώπη από τους ομίλους ενώ είχε τις προϋποθέσεις να προκριθεί.Ήταν η μοναδική ελληνική ομάδα που έπαιζε με πλάνο και προσήλωση,είχε παίκτες με πάθος και δίψα για αυτόν τον πολυπόθητο τίτλο.Αυτό αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου θα πάρει το πρωτάθλημα αήττητος.
ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ.
Το κύριο χαρακτηριστικό του ΠΑΟΚ φέτος ήταν η  χημεία του.Δεν έδωσε πολλά λεφτά σε μεταγραφές αλλά προτίμησε να κρατήσει τους ίδιους παίκτες προκειμένου με το πείσμα που είχαν από την περσινή κατάληξη του πρωταθλήματος να αποδείξουν φέτος ότι αξίζουν για τον τίτλο.
ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΜΌΝΟ ΑΥΤΟΣ
Το είδαμε άλλωστε και εχθές ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε να βρει τα πατήματα του στο παιχνίδι,ο ΠΑΟΚ κυριάρχησε πλήρως και κατάφερε να πετύχει την νίκη τίτλου.Έχει κερδίσει στην έδρα του πλέον την ΑΕΚ,τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.
ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΛΗΤΤΟΥΝ ΟΙ ΑΠΩΛΕΙΕΣ
Η φυγή του Πρίγιοβιτς στις αρχές του νέου έτους έκανε πολλούς να αναρωτιούνται  αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να καλύψει το κενό του. Το κένο που άφησε ο Σέρβος φορ δεν φάνηκε σχεδόν καθόλου διότι όπως ανέφερα και παραπάνω ο ΠΑΟΚ είναι φέτος μια συμπαγής και με χημεία ομάδα η οποία έχει ηγετικές φυσιογνωμίες(Μάτος,Βιερινία).
ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ 
Ο ΠΑΟΚ πλέον  το πρωτάθλημα το έχει εξασφαλισμένο από πάρα πολύ νωρίς ,για να μην το κατακτήσει θα πρέπει στα δέκα παιχνίδια που απομένουν να κάνει τρεις ήττες και μια ισοπαλία. Αυτή η ομάδα που σε 20 αγωνιστικές έχει 18 νίκες και δύο ισοπαλίες θα πρέπει ν' "αυτοκτονήσει" για μην τα καταφέρει. Και το δικαίωμα αυτό να κρατά την τύχη της στα χέρια της το κέρδισε χθες απέναντι στον Ολυμπιακό.Το μόνο που απομένει, για τον Δικέφαλο πλέον είναι το κύπελλο το οποίο φέτος το διεκδικεί για τρίτη συνεχή χρονιά .

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code