ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Χρήσιμος και ο Ρόμπιν

Τα όνειρα είναι για όλους και δεν μπορούμε να αφαιρέσουμε από κάποιον το δικαίωμα να ονειρεύεται.
Κάπως έτσι κάνει και η Τότεναμ όνειρα,ακόμα και για το πρωτάθλημα. Κατάφερε να κερδίσει έστω και δύσκολα την πολύ μαχητική Νιούκαστλ φτάνοντας τους 57 βαθμούς, έναν παραπάνω από την Σίτι που υποδέχεται αύριο την Άρσεναλ και τέσσερις λιγότερους από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ.

Σήμερα έλειπε από την ομάδα του Ποκετίνο το βαρύ πυροβολικό της με αποτέλεσμα να μην έχει το εύκολο γκολ.Στο πρώτο ημίχρονο η Τότεναμ δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την κατοχή της μπάλας,καθώς δεν δημιούργησε πολλές ευκαιρίες η μόνη εξαίρεση ήταν μια κεφαλιά του Λούκας που πέρασε λίγο αουτ. Στο δεύτερο ημίχρονο εμφανίστηκε για λίγο η Νιουκαστλ. Η ομάδα του Μπενίτεθ είχε δοκάρι με τον Ρονδόν στο 52’ και στο 67’ με τον Αγιόθε Πέρεθ να σημαδεύει το παραθυράκι,αλλά είδε τον Γιορίς να κατεβάζει τα ρολά. Κάπου εκεί οι πετεινοί συνήλθαν και έχασαν πρώτα ευκαιρία με τον Γιορέντε στο 72’ ο οποίος έκανε κεφαλιά μόνος του  μέσα από την περιοχή αλλά η μπάλα πήγε ψηλά πάνω από τα δοκάρια και τελικά κατάφερε να βρει το γκολ με τον Σον στο 83’ το οποίο ήταν αρκετό για να πάρει το παιχνίδι.

Δεν μπορεί να γίνει ταινία χωρίς πρωταγωνιστή,δεν μπορεί να παιχτεί σκάκι χωρίς βασιλιά και φυσικά η Τότεναμ δεν μπορεί να αποδώσει το ίδιο καλά χωρίς τον Κέιν. Κάπου εκεί έρχεται για όσκαρ 2ου ρόλου ο Σον που έχει βάλει 10 από τα 51 γκολ της ομάδας του. Καλός ο Μπάτμαν,αλλά και ο Ρόμπιν είναι  χρήσιμος.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code