ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Να θεωρήσουμε δεδομένο τον διασυρμό της ΑΕΚ την Κυριακή

Αύριο έχουμε ντέρμπι και μάλιστα όχι το οποιοδήποτε ... αλλά ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, ένα παιχνίδι που πλέον φαντάζει πολύ πιο δυνατό από το αντίστοιχο Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, αφού η έχθρα που έχουν οι δύο ομάδες είναι ανάλογη με αυτήν του σκύλου και της γάτας.

Μία Ένωση που δεν αποδίδει σε καμία περίπτωση το αναμενόμενο με βάση το ρόστερ αλλά και τον τίτλο της πρωταθλήτριας απέναντι σε έναν Δικέφαλο του Βορρά που ναι μεν δεν παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο φέτος αλλά είναι απόλυτα αποτελεσματικός και αυτό του δίνει τους βαθμούς της νίκης.

«Αστάθεια» απέναντι στο «ποδόσφαιρο διάρκειας»

Αυτή είναι και η μεγαλύτερη και μάλιστα χαοτική διαφορά για τις δύο ομάδες. Μία ΑΕΚ που δεν έχει δείξει να μπορεί να διαχειριστεί τα παιχνίδια καθώς πρέπει και έναν ΠΑΟΚ που μπορεί να μην παίζει το εξωπραγματικό ποδόσφαιρο όμως εάν ξεκινήσει καλά το παιχνίδι του, τότε το διατηρεί μέχρι και στο τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή. Οι κιτρινόμαυροι το ότι πέτυχαν πολλά τέρματα απέναντι σε Αστέρα Τρίπολης και ΠΑΣ Γιάννινα αλλά και έχοντας ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο με Λεβαδειακό δεν την κάνει αυτομάτως και φόβητρο για τον ΠΑΟΚ. Η Ένωση είναι η ίδια προβληματική ομάδα που γνωρίζαμε από την αρχή της σεζόν, δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να ακολουθήσει το ίδιο τέμπο σε όλο το 90λεπτο. Είναι λίγες οι ομάδες που μπορούν να το κάνουν αυτό άλλωστε, στον κόσμο αλλά οι πρωταθλητές Ελλάδος δεν μπορούν να παρουσιάζουν την ίδια εικόνα έστω για 60-70' συνεχόμενα και αυτό αποτελεί μεγάλο πονοκέφαλο για όλους στο τεχνικό και διοικητικό team , πέρα από τον απλό φίλαθλο. Οι ασπρόμαυροι εάν είχαν κάποιο πρόβλημα φέτος, αυτό ήταν ότι δεν ερχόντουσαν οι αναμενόμενες λύσεις από τον πάγκο, κάτι που φέρεται να έχει αλλάξει ριζικά στην ομάδα. Έχοντας συμπεριλάβει και αυτό στο πίσω μέρος του κεφαλιού μας θα πρέπει να πούμε σε συνδιασμό με το ότι είναι η πιο αποτελεσματική ομάδα στην χώρα μας αυτή την στιγμή τότε την κάνει αδιαφιλονίκητο φαβορί της αναμέτρησης και μάλιστα έχει πολλές πιθανότητες προκειμένου να διασπάσει με ιδιαίτερη ευκολία την άμυνα της ΑΕΚ που παρουσιάζει αρκετά προβλήματα όταν πιέζεται .


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code