ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Μπόατενγκ: Μεταγραφή με ερωτηματικά

Από χθες ο Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ είναι παίκτης της Μπαρτσελόνα καθώς αποκτήθηκε με μορφή δανεισμού από την Σασουόλο.
Ο Γκανέζος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από τις εμφανίσεις  του στο Μουντιάλ της Ν.Αφρικής και την καλή πορεία της εθνικής του.

Τα πρώτα βήματα

Ο Πρίγκιπας όπως και ο αδελφός του ο Ζερόμ γεννήθηκαν στο Βερολίνο. Η Χέρτα ήταν η αρχή για τον Κέβιν με την οποία έκανε 41 παιχνίδια σε ηλικία 18 χρονών. Μετά για χάρη της Τότεναμ άφησε το σπίτι του,αλλά τα πράγματα δεν πήγαν καλά. Καθώς με τους πετινούς κατέγραψε μόλις 13 συμμετοχές.

Μίλαν με  ενδιάμεση στάση στην Γερμανία 

Ακολούθησε ο δανεισμός του στην Ντόρτμουντ που δεν κατάφερε να την πείσει για να τον κρατήσει και έτσι το καλοκαίρι του 2009 τον αγοράζει η Πόρτσμουθ. Η ομάδα τελικά έπεσε και ο Μποατενγκ πωλήθηκε έναντι 6,5 εκατομμυρίων ευρώ στην Τζένοα,αλλά το αστείο είναι ότι στην Γένοβα δεν έπαιξε καθόλου καθώς τον πήρε κατευθείαν η Μίλαν δανεικό με οψιόν αγοράς. Στην Μίλαν έπαιξε 54 παιχνίδια βάζοντας και 10 γκολ. Μετά τους Μιλανέζους με τους οποίους την τελευταία χρονιά δεν έπαιξε λεπτό επέστρεψε στην Γερμανία αυτή την φορά για χάρη της Σάλκε.Στους βασιλικούς μπλε δεν εντυπωσίασε καθώς ναι μεν έκανε 46 παιχνίδια αλλά έδωσε μόλις 6 γκολ. Η επιστροφή μάλλον είναι η αγαπημένη λέξη του Πρίγκιπα. Γυρίζει στο Μιλάνο λογικά για τουρισμό αφού έπαιξε μόνο 11 φορές από τις οποίες μόνο την μια ήταν βασικός.

Σταθερότητα και κατάκτηση κύπελλου

Το καλοκαίρι του 2016 μένει ελεύθερος και τον αγοράζει η ομάδα της Λας Πάλμας. Κάνει σούπερ χρονιά με 28 συμμετοχές και 10 γκολ. Θα περίμενε κανείς ότι μετά από αυτήν την χρονιά θα έπαιρνε κάποια μεταγραφή και οι κίτρινοι θα έβαζαν στα ταμεία τους ένα καλό ποσό. Ο Κέβιν έμεινε πάλι ελεύθερος και μετακομίζει στην Αιντραχτ με την οποία παίζει 31 φορές βάζει 6 γκολ και πανηγυρίζει την κατάκτηση του Γερμανικού Κυπέλλου με αντίπαλο την Μπάγιερν. Φεύγει ο Κόβατς από τον πάγκο της Αιντραχτ φεύγει και ο Μπόατενγκ. Η συνέχεια γνωστή Σασουόλο και από χθες κάτοικος Βαρκελώνης.

Η Μπάρτσα αγοράζει αδιαμφισβήτητα έναν ποδοσφαιριστή με ποιότητα,αλλά ταυτόχρονα έναν άνθρωπο ικανό για το καλύτερο και ταυτόχρονα για το χειρότερο. Όταν αγοράζεις παίκτη τον Ιανουάριο θέλεις να σου δώσει λύσεις και να μην κρύβει ρίσκο. Στην συγκεκριμένη περίπτωση ισχύει το πρώτο  και δεν ισχύει το δεύτερο για τον Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ. Οι Καταλανοί από το 2015 ψάχνουν να βρουν ένα δίδυμο στα χαφ που να θυμίζει Τσάβι-Ινιέστα,το βρήκαν λίγο με Ράκιτιτς-Ινιέστα αλλά πλέον δεν υπάρχει ο Αντρες. Ο Κουτίνιο μέχρι τώρα δεν έχει πείσει ότι μπορεί να αντικαταστήσει τον Ινιέστα και ο γκανέζος δεν νομίζω ότι έχει πολλές πιθανότητες να τα καταφέρει.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code