ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Μια αναμενόμενη κοιλιά,τίποτε άλλο!

  Î Î±Î½Î±Î¸Î·Î½Î±ÏŠÎºÏŒÏ‚: Φυσιολογικό να μην κερδίσει…

   Ο Παναθηναικός εμφάνισε τρανταχτές αδυναμίες ξανά στη Λαμία και εν τέλει υποχρεώθηκε σε ένα...στραπάτσο, που δεν είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε από την ομάδα του Γιώργου Δώνη στο πρώτο μισό της σεζόν. 

  Ποδοσφαιρικές εξηγήσεις για το άσχημο αποτέλεσμα των ''πρασίνων'' υπάρχουν, άλλωστε κανείς δεν είπε ποτέ ότι ο Δώνης είναι αλάνθαστος, κάτι που άλλωστε το παραδέχεται και ο ίδιος με δηλώσεις μετά από παιχνίδια. Θέλοντας να σταθώ καταρχάς στις αιτίες που ο προπονητής του ''τριφυλλιού'' δεν έχει καμια ευθύνη, δεν μπορεί κανείς να αγνοήσει τις βασικότατες απουσίες που υπήρχαν. Εκτός μάχης ο αρχηγός και πιο ποιοτικός χαφ των ''πρασίνων'' Δημήτρης Κουρμπέλης, εκτός ο Κουλιμπαλί που δίνει πάντα την πολυτέλεια στον Δώνη να τον χρησιμοποιεί τόσο ως δεξί μπακ, όσο και σαν στόπερ στο 3-5-2 (ή ενίοτε στο 5-3-2), εκτός και ο Ινσούα, ο οποίος αν παρατηρήσει κανείς όλα τα παιχνίδια του Παναθηναικού, παρουσιάζει εκπληκτική βελτίωση αγώνα με τον αγώνα. Με τις λύσεις να μειώνονται, αλλά να μην τελειώνουν ο Δώνης προτίμησε να πάει σε ένα 4-2-3-1 με τον Μουνιέ δεκάρι και τους Μπουζούκη και Χατζηγιοβάννη στα άκρα. Εκεί ήταν και το ''φάουλ'', με τον Γάλλο να δείχνει αργός και βαρύς ακόμα, μη μπορώντας να ανταποκριθεί στο δημιουργικό ρόλο, περιορίζοντας παράλληλα την δράση του Μπουζούκη, ο οποίος είτε σαν δεκάρι, είτε σαν εξτρέμ σε διάταξη 4-3-3 είναι πολύ πιο κινητικός και δραστήριος. Και αυτό δε στέρησε από τους ''πράσινους'' τη δυνατότητα να έχουν τις στιγμές τους στο παιχνίδι, ωστόσο ο Μακέντα δείχνει αρκετά ντεφορμέ, κάτι που φάνηκε και χθες και στον αγώνα με την Ξάνθη. Από εκεί και έπειτα βέβαια το δίδυμο Κάτσε με Δώνη στα χαφ δεν αποδίδει σε καμια περίπτωση όσο αποδίδει ο Κουρμπέλης με έναν από τους δύο, ούτε σε τρεξίματα, ούτε σε δημιουργία.

   Ξεπερνώντας τα ανεπιτυχή αποτελέσματα του πρώτου 20ήμερου του Γενάρη, τα οποία δικαιολογούνται σε απόλυτο βαθμό, καθώς το ρόστερ δεν έχει τρομερό βάθος, ώστε να αντικατασταθούν βασικοί παίκτες επάξια όταν είναι τραυματίες ή ντεφορμέ, οι ''πράσινοι'' καλούνται να συνέλθουν και να δείξουν χαρακτήρα. Αρχή γενομένης από τον κρίσιμο αγώνα με τη Λαμία και πάλι για το κύπελλο, όπου ίσως αποτελεί και την μεγαλύτερη πρόκληση για το ''τριφύλλι'', αφού η 5η θέση στο πρωτάθλημα είναι μεν κάτι αναγκαίο, αλλά ακόμα κι αν επιτευχθεί αυτή θα είναι απλώς ο μίνιμουμ στόχος, αξιόλογος μεν, δεν προσδίδει κύρος όμως στον Παναθηναικό. Το πρόγραμμα είναι ύπουλο καθώς μετά τον εντός έδρας αγώνα με τη Λάρισα, ακολουθούν τρία απανωτά εκτός, το ένα απέναντι στον φορμαρισμένο Παναιτωλικό και τα άλλα δύο κόντρα στον Λεβαδειακό και τον ΠΑΣ Γιάννινα, που βρίσκονται κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού και θα παίζουν για την επιβίωσή τους στη μεγάλη κατηγορία και εκεί οι ''πράσινοι'' πρέπει να δείξουν χαρακτήρα και να πάρουν αυτά τα παιχνίδια.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code