ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Απόδραση στην Νέα Σμύρνη με Πόνσε!

Η κακή ΑΕΚ απέδρασε στην Νέα Σμύρνη λόγω της αποτελεσματικότητας του επιθετικού της ο οποίος βάζει πλώρη για πρώτος σκόρερ, των δύο κρίσημων επεμβάσεων του Βασίλη Μπάρκα και φυσικά του μεγάλου λάθους του διαιτητή Ευαγγέλου που δεν αντιλήφθηκε το αντικανονικό κοντρόλ του Μάνταλου με το χέρι και μέτρησε κανονικά το γκολ που δεν έπρεπε να μετρήσει ποτέ!

Η πρωταθλήτρια ήταν κακή στα μεγαλύτερα διαστήματα του αγώνα και κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο όπου ο Πανιώνιος κέρδισε μέτρα, βελτίωσε την απόδοση του και πάτησε στην περιοχή της ΑΕΚ χωρίς όμως να καταφέρει να δημιουργήσει κάποια αξιόλογη φάση πέρα από το σουτ του Ντουρμισάι στο 61' και του Τσιλούλη στο 87.

Η "Ένωση" έκανε πολλά λάθη με την μπάλα και δεν μπορούσε να βρει χώρους για να δημιουργήσει ευκαιρίες με αποτέλεσμα στο δεύτερο ημίχρονο να κάθεται πίσω και να κατάφερε να ξεμυτίσει μόνο με την είσοδο των Κρίστισιτς και Μπογιέ. Ο Σέρβος κατάφερε ξανά με την είσοδο του στο παιχνίδι να ξεχωρίσει βοηθόντας την ΑΕΚ να κρατήσει μπάλα και να μας δείξει στοιχεία της τεράστιας ποιότητας του με αποκορύφωμα την μπαλιά που έγινε ασίστ στο πρώτο των καθυστερήσεων για τον Εζεκιέλ Πόνσε.

Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα η ΑΕΚ κρατάει το θετικό αποτέλεσμα και συνεχίζει το αήττητο σερί της με καλή ψυχολογία και μόνο στόχο να κερδίσει όλα τα μάτς παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code